Maak plaats voor de lente!

Follow my blog with Bloglovin

De temperaturen zijn langzaam gestart aan hun weg naar boven. Durf jij ook al beginnen dromen van de lente? Het is ’s avonds niet meer zo vroeg donker en de tulpjes zijn terug van weggeweest. Dit vind ik fantastisch aan de lente…

lente

licht in huis

Het zonnetje durft al eens wat langer piepen én het is langer klaar. Meer licht in huis zorgt voor meer energie én een beter humeur.

Ook je interieur kan een opfrisbeurt gebruiken. Lenteproof deco hoeft helemaal niet duur te zijn. Sla je slag bij H&M Home, Hema of Westwing en haal verse bloemetjes op de plaatselijke markt! Je hoeft trouwens geen grote veranderingen te maken. Vervang je kaarsenhouders door een kleuriger exemplaartje en geef de kussens een nieuw jasje. Onze (winterse) kussenhoezen van Ikea maakten nu plaats voor hun lichtroze versie van Hema.

een schone lei

Voor je je huis in een lentejasje steekt, hou je best ook eens grote kuis. Het lijkt een grote opgave, maar je zal achteraf eens zo opgelucht zijn! Tips voor dé lenteschoonmaak vind je hier.

Deze zomer gaan wij verhuizen, dus de lenteschoonmaak zal dit jaar dubbel zo grondig gebeuren. Out with the old, in with the new!

Wat is jouw ultieme schoonmaaktip?

hop, naar buiten

lente

Er valt ook in de lente wel eens een buitje uit de lucht, maar algemeen gezien maakt het mooie weer nu zijn intrede. Profiteer van het vroege lentezonnetje voor een fijne wandeling, een joggingsessie of een lange fietstocht. Vitamine D opdoen én je portie bewegen, twee vliegen in één klap.

andere garderobe

Sommigen smijten de winterkledij uit de kast en vervangen ze door de meer luchtige kleding, maar daar heb ik geen plaats voor (en niet genoeg kleren haha). Ik verlang nu toch stiekem wel naar de lentekleurtjes en stofjes. Vorig jaar is er heel wat kledij in de kast blijven hangen, omdat ik zwanger was. Dit jaar is alles dus net als nieuw!

Wat vind jij zo fijn aan de lente? 

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *