Weekly Diary #21 – krokusvakantie

Benieuwd naar wat wij deze week allemaal meegemaakt hebben? De komende weken neem ik jullie graag terug mee in ons leven als mama én papa. Het is vakantie dus dit keer is de diary iéts uitgebreider!

MAANDAG

Day off nummer 1. We hebben éindelijk opnieuw een poetsvrouw en ze komt vandaag voor de eerste keer. We blijven ’s ochtends dus thuis. In de namiddag gaan we langs bij mijn oma en opa. De rest van de dag genieten we van wat family qualitytime.

DINSDAG

Ook vandaag moet ik niet werken. ’s Ochtends gaan we buggy’s uitzoeken bij Dreambaby, we kozen de Mountain Buggy Nano, die supercompact opgevouwen kan worden. Ideaal met een doggy die de koffer al inneemt dus. In de namiddag gaan we samen hardlopen langs het strand. Dit setje van Adidas wordt mijn vaste loopoutfitje.

WOENSDAG

Werkdag nummer 1. Eerst ontbijt ik met yoghurt met verse aardbeitjes, zo blij dat ze weer lekker smaken! Vandaag had ik vier afspraken waarvan er twee niet doorgaan. In de loop van de ochtend krijg ik al de schattigste foto ooit in mijn inbox. Het is carnaval in de crèche en ik smelt!

Na het werk loop ik nog even langs de winkels en koop een blouse bij We. Na het werk en shoppen ga ik sporten bij Jims fitness.

DONDERDAG

Werkdag nummer 2 en iédereen komt af, behalve de laatste. Komt goed uit, want zo kan ik manlief en Aline vergezellen naar de kinderarts. De verkoudheid van Aline begint nu echt heel slecht te klinken en er moet nu inderdaad iets aan gedaan worden. ’s Avonds maak ik verse falafel met tzatziki uit Nooit Meer Diëten 3.

VRIJDAG

Aline ging gisteren met koorts weg van de crèche dus mag vandaag niet gaan, koorts of niet. Ze staat op als een gelukkige baby, maar erg gezond klinkt ze toch niet. ’s Ochtends laat ik haar even bij papa, terwijl ikzelf afspreek met Yasmine van Sweatability. We zien elkaar bij koffiebar Oode en wisselen wat leuke ideetjes uit. Stay tuned!

Als je niet meer kan wachten, scoor je NU een leuke outfit bij Sweatability met 10% korting. Gebruik de code ‘heleentrakteert’.

Voor de lunch mogen we Alinetje even bij de overbuurvrouw achterlaten. We hadden een heuse datedag gepland, maar die laten we dus voor wat het is met ons zieke kleintje. We gaan lunchen bij Baristas No75 in Oostende, eigenlijk een koffiebar, maar nu dus ook een lunchspot! In de namiddag ga ik voor een run met doggydog. Voor de eerste keer (sinds heeeeel lang) loop ik terug de Spuikom rond. Die 5K is nu echt wel binnen!

zaterdag

Ik sta op tijd op en kleed me alvast aan voor mijn ochtendworkout van Improve Health. Ik doe mijn Sweatability VieActive tight aan en ze zit echt als een tweede huidje. Wanneer manlief wakkerwordt is hij ook helemaal in de wolken met de ‘fit’ van de tight 😉 Ik ontbijt met yoghurt met banaan en wat cruesli.

In de namiddag gaan we richting Gent voor de derde verjaardag van nichtje Marit. Taart en snoeperijtjes à volonté! Er werd ook een duizendste poging gedaan voor een foto van oma & opa met de kleinkindjes, maar opnieuw zonder publicatiewaardige foto’s. We slagen er maar niet in de aandacht én enthousiasme van elk kindje te krijgen (en ze zijn nog maar met z’n vieren). Wel met hilarische foto’s als resultaat.

zondag

Ik maak een ochtendwandeling in de zon en daarna werk ik wat aan de blog. Om 15u ontvangen we vrienden en spelen we een spelletje CamelCup onder het genot van een koffietje en homemade frangipanetaart. ’s Avonds eten we bij mammie & pappie (aka schoonouders) kreeft. Yum! De kreeft blijkt achteraf gezien toch niet zo fotogeniek, maar lekker was het wel 😉 Moe, maar voldaan van een fijne week ploffen we in de zetel.

Had jij ook krokusvakantie met leuke plannen of was het voor jou een week zoals alle andere?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “Weekly Diary #21 – krokusvakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *