Weekly Diary #22 – laatste weekje gaat in

Benieuwd naar wat wij deze week allemaal meegemaakt hebben? Het is alweer hubby zijn laatste weekje thuis, dus ik neem jullie graag nog één keer mee in ons leven als mama én papa.

maandag

Gedaan met de vakantie en back to work! Op maandag begin ik laat dus heb ik tijd om een take away lunch te halen. Niet van het gezondste, maar de broodjes van Markies in Oostende zijn echt zooo lekker! ’s Avonds gooi ik er nog mijn Improve Health homeworkout door om te compenseren (en omdat het leuk is natuurlijk).

dinsdag

Het weer begint toch al wat meer op de lente te lijken. Ik kocht zaterdag bloemetjes bij Carrefour en ze komen langzaam open, zo mooi. Sinds deze zomer ga ik werken met mijn Herschel supply rugzak, nog steeds een goeie aankoop! Ik passeer ook opnieuw voor een latte bij koffiebar Oode, dat wordt mijn wekelijkse date op dinsdag.

woensdag

Internationale Vrouwendag vandaag! Wat je hierover moet weten lees je hier! Voor de rest krijg ik te horen dat mijn uurtjes op woensdag op school vanaf volgende week aflopen. Aan de ene kant spijtig voor de centjes, maar de andere kant eindelijk wat meer ademruimte. Goed nieuws dus!

’s Avonds is het tijd voor mijn wekelijkse zweetdate met Jims fitness. Sinds vorige week sport ik éindelijk in een fitnesstight in plaats van een loopbroek die niet squat-proof is. Ik ben superblij met mijn twee tights van Sweatability én je steunt er een lokale zelfstandige mee. Scoor jouw sportitems snel met 10% korting met de code ‘heleentrakteert’.

donderdag

Aline is zes maand vandaag! De tijd vliegt echt niet normaal snel…  Verder just an ordinary working day.

vrijdag

Wat een mooi lenteweertje! Ik begin de werkdag met Alpro natuuryoghurt met frambozen en een koffie. Na de werkdag op school legt hubby de zomerbandjes terug op de auto en ga ik een wandeling maken met dochterlief en doggy Boy. ’s Avonds vieren we feest voor de verjaardag van een vriend. We spelen een uitbeeldspelletje en lachen ons te pletter. Leuk van die avondjes…

zaterdag

Ik start de morgen met een zonnige run met Aline en Boy, heerlijk zeg… Na mij ontbijtje buiten is het tijd voor wat huishoudelijk werk. In de namiddag maken we samen een wandeling rond de Spuikom en komen oma & opa nog even op bezoek.

Het plan was om ’s avonds een snel hapje te eten en naar ‘Allemaal Familie’ te gaan kijken in de bioscoop, maar dat plan valt in het water dankzij Kinepolis. Blijkt die film nu niet te draaien ’s avonds… Helemaal teleurgesteld zitten we de hele dag te brainstormen over wat we gaan doen. We besluiten ons snel dinertje te cancelen (want de tafel moest al vrij zijn om 20u15) en gaan voor een iets hoogstaander diner bij Mange Tout in Oostende.

zondag

Na een laat ontbijtje (in babynormen) maakt  hubby een frangipanetaart (specialiteit van het huis) en gaan we met Aline in bad. We maken een gezellige ochtendwandeling en na de lunch trekken we naar Beveren voor een date met mijn logopedievriendinnetjes. Eerst lekkere taart en dan een stevige wandeling! Topzondag!

Had jij leuke hoogtepunten deze week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *