Weekly Diary #23 – back to #momlife

Benieuwd naar wat ik deze week allemaal meegemaakt heb? Hubby is weer terug aan het werk en mama zijn gaat uiteraard gewoon door. Gelukkig kan ik ook op lieve vrienden en familie rekenen wanneer ik nood hem aan mommy time off. Kijk je mee?

maandag

Ik vind het echt héérlijk dat ik op me op maandag niet hoef te haasten. Na een meestal druk weekend kan ik de dag rustig op gang laten komen. Ik moet zorgen dat de poetsvrouw om 9u binnenkan en dat Aline ten laatste om 10u30 bij de crèche aankomt. Meestal is dit ook mijn boodschappen-dag (Collect & Go ophalen dus), maar vandaag ga ik langs de slager voor balletjes in tomatensaus (hubby loves it). Ik ben overigens blij dat het zonnetje zich meer en meer toont, ik kan eindelijk de kleurrijke outfitjes weer bovenhalen!

dinsdag

Het afscheid valt minstens even zwaar als de vorige keer, ik zou bijna zeggen nog zwaarder. We wisten al wat missen was, maar met Aline in ons gezinnetje valt het nog eens zo hard op!

woensdag

Qualitytime met dochtertjelief ’s ochtends, want mijn werk op school is vanaf nu gedaan op woensdag. Ik begin dus pas tegen de middag met werken. ’s Avonds doe ik mijn Improve Health workout en ga ik naar de functional training bij Jims.

donderdag

Na een werkdagje op school ga ik Aline ophalen. In het zonnetje spelen is duidelijk vermoeiend en ze valt als een blok in slaap in de auto! ’s Avonds hou ik het licht met een vers pompoensoepje (leve de Thermomix!) en een speltbroodje.

vrijdag

Ik start de dag met een Alpro ontbijtje en bijna steven ik af op mijn eerste keer te laat op het werk. Aline besluit mama eens te testen en voor een ‘accidentje’ te zorgen op het moment dat we moeten vertrekken. Uitkleden, alles schoonmaken én een verse outfit zoeken (tussen de weinige kleren die nog niet in de wasmand zitten), ik start de ochtend dus met hoofdpijn, joy! Al bij al is het nog een rustige werkdag dus ik besluit ’s avonds nog een rondje te lopen. Hardlopen met de buggy blijft toch een serieuze extra moeilijkheid…

zaterdag

Daddy’s birthday vandaag! Het begint bijna een traditie te worden om feest te vieren met het ontbijtbuffet in het Andromeda Hotel in Oostende. We kochten even geleden een Mountain Buggy Nano en ik ga er voor het eerst alleen mee op pad. Je kan hem mooi platleggen zodat Aline een dutje kon doen (wat ze uiteraard niet gedaan heeft haha). Het ontbijt start ik met een zout bordje, daarna volgt het zoete (en minder gezonde) dessert. ’t Is weekend hé…

’s Avonds doe ik er nog een schepje bovenop, want ik ga sushi eten, cocktails drinken én dansen met vriendinnen. Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik nog uitgeweest ben en amuseer me heel erg! Zéker omdat ik weet dat Aline in goeie handen is bij mama Sanne en papa Tycho 🙂 Dat ik nog eens hun logeerkamer mag gebruiken is nog liever!

zondag

Ik had mijn wekker om 11u gezet, maar we zijn uiteindelijk alledrie vroeger wakker dan Aline. Na een lastig avondje had ze duidelijk haar slaap nodig. Ook de rest van de dag is ze niet echt in haar element, dus ik spendeer de helft van mijn dag met sussen, wiegen en een beetje spelen. Tijdens haar (korte) dutjes verzamel ik 10 000 euro aan spullen op vtwonen, want je kunt (enkel vandaag) je voorjaarshuis winnen, fingers crossed! Verder ruim ik op zodat de poetsvrouw morgen niet over de rommel valt 😉 ’s Avonds schrijf ik deze blog en geniet ik na van gisteren met deze leuke foto.

Had jij een fijne week? Wil je graag hélemaal up to date zijn, volg mijn Stories dan op Instagram!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *