Weekly Diary #24 – momlife en Goed Gevoel Ladies Fair

Benieuwd naar wat ik deze week allemaal meegemaakt heb? Hubby is weer terug aan het werk en mama zijn gaat uiteraard gewoon door. Gelukkig kan ik ook op lieve vrienden en familie rekenen wanneer ik nood heb aan mommy time off. Kijk je mee?

maandag

Miss Aline is ziek. Na mijn havermoutje, werk ik een half dagje en ga dan met haar naar de dokter. Antibiotica en puffers in tha house 🙁

dinsdag

Na wat ochtendknuffels van onze (voor één keer) vroege vogel is het tijd voor een havermoutontbijtje. Dinsdag is mijn Oode-dag, dus ik ga opnieuw langs voor een cappucino to go. ’s Avonds doe ik mijn Improve Health workout in mijn megacomfy Sweatability legging.

Je kan nog stééds jouw activewear bestellen met 10% korting met de code ‘heleentrakteert’.

woensdag

Mevrouwtje is opnieuw mooi op tijd wakker en mama nog niet helemaal dus ik leg Aline nog wat in het grote bed. Ik ontbijt  met Alpro natuur met vers fruit, yummy!

’s Avonds ga ik fitnessen en doe ik thuis nog mijn Improve Health workout. Mijn diner wordt een kommetje havermout om de voorraden terug aan te vullen 😉 Uiteraard kijk ik naar Temptation Island…

donderdag

We gaan met enkele klassen naar de playbackshow in BuSO Ravelijn, echt een superleuke ervaring! Gezien ik de privacy wat wil respecteren, heb ik geen foto’s genomen 😉 Een filmpje kon je volgen in mijn Instagram stories (maar dat is nu natuurlijk al verdwenen). Voor de rest niet speciaals vandaag…

vrijdag

Tijdens mijn half uurtje permanentie op school eet ik wat druifjes en werkt ik wat op de computer. Ik wil graag wat gezonder snacken 🙂  ’s Avonds ga ik langs bij vriendin Hannah. We proberen een mooie foto te nemen van kleine Miel en Aline, maar zonder grote successen. Miel ziet z’n toekomstige nog niet echt zitten, haha!

zaterdag

Je zag het wellicht wel al langskomen, maar ik spendeerde mijn zaterdag op de Goed Gevoel Ladies Fair. Ik liet mijn haar doen bij Dirk De Witte kappers en werd geschminkt door Hélène V Skincare met minerale make-up van Jane Iredale. Voor meer nieuws over deze leuke dag, moet je even wachten tot de volledige blogpost! Keep posted 🙂

zondag

Alinetje is opnieuw lekker vroeg wakker, dus mama heeft tijd voor een ochtendworkout. Ik ontbijt daarna voor de eerste keer met een havermoutcup van Protein n’Oats. Ook hier mag je nog een blogpost over verwachten. Dit was alvast: eerste keer, goede keer! Na de groentepap ga ik naar stad Oostende. Ik verplicht mezelf niéts voor Aline te kopen en vind uiteindelijk heel wat leuke dingen voor mezelf (een kleedje, een blouse, drie truitjes en een t-shirt!). Mission finally completed.

Na wat chillen en spelen met mijn kleine schat komen oma & opa (slash mama en papa) nog langs. Ik was van plan een pizza met kaas te eten en deel graag. Na het eten bestel ik de boodschappen bij Collect & Go met de boeken van Sandra Bekkari in de aanslag. Ik was alweer vergeten hoeveel lekkere receptjes er in het eerste boek stonden! Aline is ook geïnteresseerd. Wat zeggen ze: jong geleerd is oud gedaan?

See you next week!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *