Weekly Diary #25 – ziekenboeg ten huize Cloet

Zijn jullie de diaries nog niet beu of is het nog steeds even tof om even binnen te kijken in mijn/ons leven? Indien yes, lees lekker verder, het was hier deze week ziekenboeg!

maandag

Ik start de dag met mijn tweede Protein N’Oats cup (en stiekem ook de lekkerste). Dit ontbijtje kan ik wel gewoon worden. Je komt er later deze week meer over te weten (zeker kijken, want er komt iets leuks bij). Deze ochtend ga ik ook nog iets spannends uittesten voor de blog, again, stay tuned!

Daarna begin ik aan mijn werkdag. De zon schijnt, dus ik parkeer mijn auto centraal en ga te voet naar de scholen. Ik ben echt gek op de Spa Touch of Fruit, bruiswaters met een smaakje (not sponsered haha). ’s Avonds maak ik Dahl klaar, een receptje dat ik vond op de website van Hello Fresh, superlekker!

dinsdag

Dinsdag is mijn Oode-dag. Hoewel ik het vanaf nu liever wat gezonder hou, spring ik toch binnen voor een cappuccino. Mijn werkdagje eindigt vroeger dan verwacht en ik eet de spinazie salade met berloumi en mangodressing uit het eerste Nooit Meer Diëten boek.

woensdag

Ik begin de dag met mijn voorlaatste cupje oats (sad story). Aline had al sinds dinsdagavond koorts en is deze morgen nog niet beter. Mama/oma blijkt een dagje verlof te hebben en vind het niet erg om voor onze little one te zorgen. ’s Avonds is ze extra aanhankelijk en helaas niet zo blij als op de foto die ik nam 😉

donderdag

Zieke baby = dokter, dus ik neem een dagje sociaal verlof om zelf met onze kleine schat naar de dokter te gaan. Ik voel mezelf sinds gisteren eigenlijk ook niet zo lekker en ga in de namiddag ook naar de dokter. Aangezien Aline anders verse groente- en fruitpap krijgt in de crèche heb ik niet veel vers in huis voor haar. We gaan ’s middags samen naar de winkel en de apotheker. Daarna ben ik doodop en hoop ik op een dutje, maar daar gaat  mevrouw niet mee akkoord.

Veel te laat ’s avonds (na het sussen en in slaap wiegen van dochterlief) maak ik nog snel een courgetti klaar met tomaatjes en mozzarella. Ik hoor uiteindelijk de ijskar nog langskomen en besluit dat ik dit écht nodig heb voor mijn zere keel.

vrijdag

Gezien mijn erge keelpijn me extreem mottig doet voelen, ben ik nog een dagje thuis samen met ons ziekje. Gelukkig maar, want ze hield me deze nacht ruim een uur wakker. Vandaag wil mevrouwtje gelukkig wel slapen. Na een kort powernapje lees ik een boekje dat al veel te lang ongelezen bleef liggen. Die avond na een uurtje slaapliedjes luisteren, maak ik zelf volkorenwraps met gerookte zalm.

zaterdag

Ik geef het niet graag toe, maar ik ben het gewoon om een gemakkelijke baby te hebben dat het nu toch wel echt pijn begint te doen. Na mijn havermoutontbijtje trekken we naar Gistel naar mama & papa/oma & opa. Papa maakte een heerlijke tajine met kalkoen klaar.

Aline heeft het helemaal naar haar zin vandaag en voelt zich gelukkig (denk ik) al ietsje beter. We nemen nog een koffietje bij Brus en na het avondeten ga ik naar huis. Aline valt in de auto in slaap (thank God!) en ik maak er een avondje Grey’s Anatomy en bloggen van.

zondag

Vandaag zie ik wat de dag me brengt, want ik voel me al véél beter. Het kriebelt om nog eens te gaan hardlopen, dus dat is alvast to do nummer 1 van de dag. Ik werk er nog een Improve Health workout bij af en spring na een snelle lunch in de douche. Aline is intussen aan haar middagdutje begonnen en de zon roept me.

Na een uurtje chillen, bel ik mijn schoonmama op om een wandeling met de hondjes af te spreken. Als diner maak ik mezelf een gezond tapasplankje klaar. Het gezelschap van hubby was ook wel fijn geweest…

Et voilà, mijn lege zondag geraakte toch op een relaxte manier gevuld!

Staat de vakantie ook bij jou voor de deur? Wil je trouwens real life meevolgen, kijk dan mee in mijn Instagram Stories.

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *