Weekly Diary #26 – paasvakantie

De eerste week van de paasvakantie is alweer voorbij gevlogen. Gelukkig krijgen we met paasmaandag nog een extra dagje volgende week. Kijk je mee hoe mijn vakantie (met een beetje werken) eruitzag?

maandag

Vandaag is het nog even mommy on duty. Ik ga de Simply You Box ophalen bij Carrefour en ben reuzebenieuwd. Komende woensdag lees je er alles over. Aline begint vroeg aan haar middagdutje, dus ik begin alvast met het klaarmaken van de heerlijke tagliatelle met spinazie-avocadocrème. Na het eten plof ik me in de zon met een boekje, heerlijk! Na het middagdutje is het tijd voor wat spelen en knuffelen. Vandaag zijn Aline en ik helemaal into streepjes dus ik kan het niet laten een mooie selfie te nemen. Als avondmaaltje eet ik volkorenbrood met gezonde eiersla uit Nooit Meer Diëten.

dinsdag

Off to work! Ik heb een half dagje werken op de planning en ga daarna onmiddellijk door naar de fitness voor een rondje sporten. Ik ontdekte trouwens dat ook Chaudfontaine nu bruiswater met een smaakje heeft, maar de Spa Touch of Grapefruit blijft toch mijn favoriet. Na het fitnessen eet ik nog een Clean Protein Bar Chocolate & White Chunks. Dit is echt de eerste eiwitreep die ik écht smakelijk vindt, gevaarlijk! Ik ga thuis aan de slag met het wegstoppen van de winterkledij, nog een extra workout. ’s Avonds ga ik Alinetje oppikken bij de crèche en is het mama-dochtertijd.

woensdag

Het is opnieuw een korte werkdag vandaag en tegen de middag ben ik terug in de fitness. Nadien ga ik thuis lunchen met volkorenbrood met roomkaas en gerookte zalm. Verder relax ik een beetje en ruim ik wat op. Tegen de avond ga ik Aline ophalen. Ik dineer met de Oosterse noedelsoep uit de Simply You Box.

donderdag

Geen werkdag vandaag en Aline blijft vandaag eens bij mammie en pappie. Ik sta om 10u terug in de fitness voor de Kimax groepsles, een soort kickboxles. Doordat we maar met z’n vijven zijn, is het een vrij stevige training, just how I like it. ’s Middags komt een vriendin lunchen, ik maak het laatste gerechtje van de Simply You Box klaar, namelijk een groentewok. In de namiddag sla ik mijn cursus Voedingsleer nog eens open.

vrijdag

Ik was van plan vandaag niet te gaan sporten, maar gezien ik gisteren een zak chips leeggegeten heb, besluit ik toch een workout te plannen. Vandaag ging ook mijn blogpost over Protein N’Oats online, je kunt zelf ook een kans maken om de cups uit te testen! Ik lunch met een rijkelijke salade en de wortel-kaasburger van La vie est belle die ik kocht op de Goed Gevoel Ladies Fair. Getest en goedgekeurd! In de namiddag laat ik de hondjes (die van ons en mijn schoonouders) buiten.

zaterdag

Het beloofde een niet erg warme dag te worden, maar samen met mijn logopedievriendinnetjes genieten we toch van een heerlijk zonnige dag. We aperitieven en lunchen bij Julien, kuieren wat door Roeselare en eten in de namiddag nog een ijsje. Alinetje had een fijne dag bij tante Charline, babysit aan huis 🙂 ’s Avonds is ze doodmoe, dus veel qualitytime voor mama zit er niet meer in.

zondag

Rijkhalzend heeft iedereen naar deze zondag uitgekeken, want er werd zomerweer voorspeld. En of we zomerweer gekregen hebben… ’s Ochtends probeerde ik een 7-maanden-foto te nemen van Aline en daarna gingen we samen naar de winkel. Ik flanste een brie-zalm slaatje in elkaar, want mama en papa kwamen langs. Daar hoorde een roséwijntje bij. Na de fruitpap was het voor Aline éindelijk tijd voor een dutje, me-time in de zon voor mama!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *