Weekly Diary #27 – Pasen en compenseren

De laatste week van de paasvakantie is ook alweer voorbij, nu is het straight ahead naar het einde van het schooljaar. Gelukkig komen er nog enkele feestdagen aan. Ja, ik verlang nu echt wel naar de zomer! Kijk je mee hoe wij deze week overleefden?

maandag

Aline en ik hebben vandaag met meter Annelies en nichtje Marit afgesproken. We eten ’s middags een salade van quinoa, mango, maïs, tomaatjes, fetakaas en koriander uit Jamies Superfood. Ik kreeg het boek van hen met kerst en moet er duidelijk meer uit gaan klaarmaken, yummy! Na het middagdutje gaan we met z’n vieren naar de speeltuin.

dinsdag

Na een nogal korte werkdag (een halfuur in plaats van 2,5 uur) ga ik met mijn liefste collegaatjes lunchen in Passe-Vite in Oostende. Ik kies de suggestiesalade met kip, feta en gegrilde paprika. Ze zeggen soms dat vrouwen niet goed kunnen samenwerken, maar ik zou me geen betere teamies kunnen wensen.

woensdag

Me-time vandaag! Ik ga ’s ochtends naar de kapper voor een kleine touch-up. Ik lunch met kip en  wokgroentjes met kruidenkaas. Om mijn kapsel te verpesten ga ik daarna maar sporten 😉 Niet met opzet dus, maar ik moet ervan genieten nu ik tijd heb.

donderdag

Ik start de dag met een paasontbijtje bij vriendin Hannah. Om al het lekkers te compenseren ga ik terug richting fitness. Ik lunch met rijstwafels met pindapasta en banaan, eeuwen geleden! Na het spelen met Aline dineer ik met een salade met kalkoen, feta en gegrilde paprika. Mijn lunch van dinsdag heeft me geïnspireerd 🙂

vrijdag

Woops, niet erg veel foto’s vandaag. De dag startte sportief in de fitness. In de namiddag ging ik met vriendin Daisy éindelijk de taartjes van Madam Bakster proeven bij Histoires d’O in Oostende. We bestelden de Elodie apple crumble en Camille citroen avocadotaart. Die laatste kon ons hartje het beste veroveren, lekker! ’s Avonds kijk ik naar The Voice Kids, mijn mamafeelings konden het optreden van Abu natuurlijk niet aan. Bekijk het hier als je geen idee hebt waar ik het over heb 😉

zaterdag

Wonder boven wonder kregen we vandaag àlle Oostendse vriendinnetjes samen. We gaan (zo nostalgisch!) met de trein naar Gent. We wandelen langs de winkels, waar ik natuurlijk niet kan langslopen zonder iets voor Aline te kopen. Onze ultieme bestemming? Holy Food Market! Na er veel over gelezen en gehoord te hebben, schoven we zelf aan de hoge bartafels. We startten met nachos en ik sloot (very healthy) af met zoete aardappelfrietjes van Frank & Brut. De vriendinnen waren in de wolken met de pizza, dus go check it out! ’s Avonds eet ik nog samen met de liefste babysitters (en vrienden natuuuuurlijk) van het land. Daarna plof ik in de zetel met Grey’s Anatomy.

zondag

Vrolijk Pasen! Met de familie genieten we van een (late) paasbrunch met (veel te) veel lekkers. Na Alines dutje en fruitpap meet ik nog met wat vrienden in De Grote Post. Het is een fijn weerzien, maar na een drukke dag ben ik blij om thuis te zijn!

Aline heeft vandaag van de paashaas een stem gekregen en ratelt en brabbelt er de hele avond op los. Wanneer ze ruim een uur later dan gewoonlijk in slaap dommelt, heb ik nog net energie genoeg om deze blog voor je klaar te zetten 😉 Gelukkig krijgen we morgen nog een extra dagje vakantie!

Had jij een fijne week en een leuk paasfeest? Let me know!

Van dichterbij meevolgen doe je trouwens via Instagram!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *