Weekly Diary #28 – workywork en oogontsteking

Zijn jullie de diaries nog steeds niet beu of is het nog steeds even tof om even binnen te kijken in mijn/ons leven? Indien yes, lees lekker verder, de paasvakantie is voorbij dus back to work.

maandag

Weekly Diary

We kregen met Paasmaandag nog een extra dagje verlof. Ik maak er een extra gezond dagje van. ’s Ochtends ga ik nog eens lopen (veel te lang geleden!) en lunch licht met rucola, feta en granaatappelpitjes. In de namiddag start ik aan de zolderopruim en wandel ik met de schoonouders, Aline en de hondjes de Spuikom rond.

dinsdag

Back to work! Na de werkdag maak ik courgetti klaar met spaghettisaus van manlief, dat smaakt.  Ik test deze week ook de ontbijtjes van Herbalife uit. De vanilleshake kan me tot nu toe nog niet bekoren.

woensdag

Vandaag ontbijt ik met de maaltijdreep van Herbalife, superlekker! Met die energie rep ik me naar de fitness voor een X55 groepsles. Het wordt een pittige benenles met wat buik- en armspieren erbij. Tegen de middag ga ik aan het werk en that’s it voor vandaag. ’s Avonds doe ik nog een homeworkout met Improve Health.

donderdag

Werk in Brugge vandaag. Ik ruil mijn middagpauze in de leraarskamer in voor lunch in mijn lokaal. Het einde van het schooljaar begint voorzichtjes te naderen, dus ik wil alvast wat in het leerlingvolgsysteem starten. Mijn lunch is quinoasalade met mango, maïs, tomaatjes, avocado, feta en koriander van Jamie Oliver.

vrijdag

Mijn oog deed gisteren al lastig, maar ik deed deze nacht letterlijk geen oog dicht. Met drie uur geslapen, drop ik dochterlief in de crèche en besluit ik dat autorijden echt een gevaar is. Ik bel mijn werk af en maak een afspraak bij de dokter. Als lunch maak ik de superfoodsalade met kip en veel groentjes uit Jamie Oliver’s superfood. Wanneer ik in de late namiddag éindelijk de dokter buitenstap met een verdoofd oog voelt het als een hele verlichting, wat een helse pijn zeg! ’s Avonds kijk ik tv op mijn laptop (die ik gemakkelijk kan dimmen) met een zonnebril op, gezellig is anders 🙂

zaterdag

Met het oog gaat het intussen al iéts beter, maar zonlicht is toch nog steeds mijn vijand. Papa komt op bezoek, want mama is op ‘meidenweekend’. Aline krijgt een overdosis aandacht en we spelen een spelletje Rummikub. Na twee keer verlies dineren we met de superfoodsalade van gisteren.

zondag

Ik ben gelukkig verlost van de prikkende pijn, maar zonlicht probeer ik nog steeds zoveel mogelijk te vermijden. Ik start de dag met de Cookies & Cream shake van Herbalife die Naomi gisteren kwam langsbrengen, much better, heel lekker zelfs! Daarna begin ik vol energie mijn ochtendworkout. Hydrateren achteraf doe ik met de nieuwe Evian Fruits & Plantes.  Als ochtendsnack maak ik verse hummus en ik dip er worteltjes in. De rest van de dag vermaak ik me met Aline.

Het weekend is ook alweer voorbij. Nog vier dagen en hubby komt éindelijk thuis, dus dat maakt komende werkweek wel wat leuker!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *