Weekly Diary #29 – hubby komt thuis!

Hi there! Klaar voor alweer een nieuwe week ten huize Cloet? Met een verlengd weekendje maak ik deze morgen graag tijd om terug te blikken op afgelopen week. En je weet het al, hubby is thuis!

maandag

Ik begin met een werkdagje mét gezonde lunch (byebye lekkere broodjes van Markies). ’s Avonds ga ik naar de groepsles functional training, goed zweten. Ik eindig in de zetel met wat yoghurt met proteïnepoeder, aardbeien en cacao nibs, heerlijk!

dinsdag

Mijn diner van gisterenavond wordt mijn lunch op het werk. ’s Avonds eet ik een ciabattabroodje met wat mayonaise, roze garnalen, salade, tomaat, radijsjes en avocado.

woensdag

Ik begin pas later dus ga een uurtje naar de fitness, echt een fijn begin van de dag! Na de werknamiddag ga ik Aline ophalen en maak ik het huisje proper.

donderdag

Ik neem nog snel een selfie met dochtertjelief om papa/hubby te laten weten dat we blij zijn dat hij naar huis komt. Alsof hij dat niet wist, haha. ’s Avonds eten we homemade hamburgers met frietjes van de frituur en tomaat-avocadosalade.

vrijdag

Ik ga nog een dagje werken en papa krijgt een dagje qualitytime met dochtertjelief. Tegen 16u ben ik thuis en genieten we van een chille avond.

zaterdag

Happy birthday to yooooou! Hubby is nog eens jarig ook. We moeten ’s ochtends bij de notaris zijn om de verkoop van het huis te officialiseren dus Aline blijft bij mammie & pappie. Nu we toch in Brugge zijn, besluiten we er een dagje met ons tweetjes van te maken. We genieten van een wandelingetje (hoe mooi zijn die tulpen!?) en nemen daarna een koffietje bij Li-O-Lait.

Voor de lunch gingen we langs bij Sanseveria Bagelsalon. Newsflash voor mocht je het nog niet weten: deze zomer komt er eentje in Oostende!

Na de middag worden we verwacht in het Vijverhof in Wevelgem. Ik boekte er een sessie Flyboard voor manlief. Ik doe niet mee, want ik wil filmpjes maken en besluit dat deze sport wellicht niets voor mij is 😉 Recht over de deur is een campingwinkel en we neuzen achteraf eventjes in alle tweedehands caravans.

Het is intussen eeuwen geleden dat we nog eens langsgingen bij Tex Mex, dus dat wordt onze laatste stop. We nemen een cocktail en nachos Vulcano. Als hoofdgerecht neem ik een seafood trio en hubby de escalope Milanaise. Na het eten is het nog mooi weer en lopen we nog even langs het strand, top-dag.

zondag

We hadden het plan om ‘uit te slapen’, maar Aline beslist daar anders over. Resultaat: we hebben een ochtend met zeeën van tijd! Ik maak het huis proper terwijl mijn man en meisje een wandeling maken met de hond. Daarna gaan we met z’n drietjes naar de winkel. Al toen ik zwanger was, zweerde ik dat mijn baby nooit met zo’n aliënzonnebril zou rondlopen. Missie geslaagd zal ik maar in jouw plaats zeggen, topaankoop die Mustachifier!

’s Avonds schuiven onze ouders en mijn schoonbroer aan tafel voor een heerlijke kaasplank met versgebakken broodjes.

Had jij een fijne week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “Weekly Diary #29 – hubby komt thuis!

  1. Anneke schreef:

    Oh, ik was nog van plan om maandag richting Li-O-Lait te gaan 😀 Is het een beetje een aanrader?
    Leuke afsluiter van de week hebben jullie gehad! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *