Weekly Diary #30 – mijn eerste echte Moederdag

Benieuwd naar wat wij deze week allemaal meegemaakt hebben? Ik neem jullie graag terug mee in ons leven als mama én papa.

maandag

We bevonden ons aan het begin van deze week nog in Rome, puur genieten! Het volledige verslagje lees je hier.

dinsdag

Ons laatste dagje in het zonnige Italië. We hadden een superfijne tijd, maar zijn ook blij onze lieve dochter terug te zien.

woensdag

Back home is tijd om er weer in te vliegen. Na vier dagen vol pasta en ijsjes, ga ik ’s ochtends naar de fitness. ’s Avonds eten we rogge met véél groentjes. Op de Goed Gevoel Ladies Fair zat in de goodiebag trouwens Bosto bruine rijst + quinoa. De potjes zijn suuuperhandig en best heel lekker eigenlijk (ik hou namelijk niet zo van rijst).

donderdag

Woops, een werkdagje en naast een foto van Aline en haar allereerste boterhammetje blijft mijn dag fotoloos.

vrijdag

Ik ontbijt samen met dochterlief die nog steeds de boterham moet ontdekken. Daarnaast krijgen we weer leuke fotootjes te zien van in de crèche. Zo leuk om haar te zien genieten!

zaterdag

Ik start de ochtend met een loopje met doggydog en dochtertjelief. Als ik volgend jaar graag de 10 miles wil lopen, kan ik er maar beter een gewoonte van maken. Na de middag gaan we naar Gent en vieren we moedertjesdag en mijn broers verjaardag. Dat doen we in stijl met chocolaatjes en koekjes van Marijn Coertjens. Je moet er wat dieper voor in de portemonnee tasten, maar soms mag je wel eens zot doen hé 🙂

zondag

Gelukkige Mamadag aan mezelf 🙂 Hubby haalt bloemetjes en we ontbijten gezellig samen aan de livingtafel.Ik wil uiteraard ook mijn lieve mamaatje en omaatje in de bloemetjes zetten, want zij maken mij tot de mama die ik nu ben.

In de namiddag brengen we een bezoekje aan Barrio Cantina. Ik eet een croque monsieur met notensalami, mozzarella en rucola en als dessert een go.fre wafel (die me iets té plakkerig is, maar kom).

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *