Weekly Diary #32 – verlengd weekend

Hi there! Neem je mee een kijkje in ons leven als jonge mama en papa?

Maandag

Het was al een korte werkweek, maar door twee afwezigen en eentje op bosklassen wordt het een extra chille werkdag. Lunchen in de zon en ook ’s middags nog een kleurtje opdoen in de tuin.

Dinsdag

Ik heb wat tijd over en ga nog eens langs bij Oode voor een soy latte. Verder is het vandaag werken geblazen!

Woensdag

Met wat gehaast breng ik Aline naar de crèche en geraak ik nog om 9u in de fitness. De eerste keer BBB was toch iéts pittiger dan verwacht, ik zweet me kapot! Zoals verwacht komen heel wat kindjes niet opdagen. Er was vandaag geen school én het is prachtig weer. Ik geniet dan ook twee uurtjes van mijn collega haar terras.

Donderdag

’t Is weekend! Ik neem een iets later ontbijtje (hubby heeft de ochtendshift) op het terras. Na het middagdutje trekken we naar het strand. Het is Alines eerste keer en ze is helemaal in haar nopjes, zelfs met het zand tussen haar teentjes.

We kregen het lumineuze idee om ’s avonds nog te barbecuen, maar de enige winkel die open is tot ’s avonds is totaaaaal uitverkocht. Het worden dan maar frietjes.

Vrijdag

Na mijn ontbijtje met dochterlief ga ik nog eens lopen. 3 km is meer dan genoeg in dit warme weertje. ’s Middags barbecuen we met vrienden. Aline had wat extra aandacht nodig vandaag dus foto’s ontbreken 😉

Zaterdag

Aline vergezelt me weer tijdens het ontbijt. Daarna chillen we gezellig in de lounge. Tijdens haar twee uur durende middagdutje (hoera!) maken ook mama en papa tijd voor zichzelf.

’s Avonds brengen we dochtertje naar mammie en pappie waar ze de nacht zal doorbrengen. We pikken nog een aperootje en avondeten (alweer frieten haha) mee en gaan op tijd naar bed.

Zondag

Vroeg uit de veren vandaag! Met de verhuis in aantocht (nog twee maandjes!) hielden we een grote opruimactie. Met het resultaat daarvan staan (zitten) we op de rommelmarkt. Al van ’s ochtends vroeg vliegt er heel wat de deur uit. Na de middag slaat de verveling toe. Gelukkig hebben we toffe buren: oliebollen!

Door het mooie weer vinden meer mensen hun weg naar het strand dan naar de rommelmarkt denken we. Tegen 15u30 merken we dat heel wat standhouders al opruimen dus we doen lekker mee! De overige kleding droppen we in de kledingcontainer en we zijn uitverkocht! Een vermoeiende dag, maar we houden er een mooi zakcentje aan over 👌🏼

Hoe was jouw week? Mocht je ook van een verlengd weekend genieten?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *