Friday Favourites #1

Na 32 edities van Weekly Diaries leek het me wel eens tijd voor iets nieuws. Ik nam je 32 weken lang mee in ons dagelijkse leven als mama en papa. Niet alles is even interessant om te delen en vooral om te lezen, dus vanaf nu neem ik je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo familiemomentje

Friday Favourites

Zaterdag gaven ze niet echt prachtig weer, maar het werd uiteindelijk toch een vrij mooie dag. We gingen met de nichtjes en mijn broer naar de speeltuin in de buurt.

favo verrassing

Friday Favourites

Zaterdagavond ging Alinetje slapen bij mijn collegaatje en was het tijd voor een double date met allerliefste Tycho & Sanne. Ik werd lichtjes aangespoord om een wijntje te nemen in plaats van een gin tonic en kreeg een superleuke vraag voorgeschoteld op mijn glaasje. JA, ik wil met héél veel liefde en plezier meter zijn van jullie kleine schatje!

favo uitstapje

Op zondag trokken we met mijn logovriendinnetjes naar de Wasbar voor een zondagse brunch, daarna maakten we nog een wandeling door Gent.

Friday Favourites

favo cadeautje

Friday Favourites

Hubby stond al even te popelen om me ‘een cadeautje’ te geven. Ik wou mijn verjaardagscadeau liever pas krijgen wanneer hij terug komt (één dag na mijn verjaardag), maar meneertje kon niet meer wachten. Het werd een cadeautje voor moederdag, mijn verjaardag én gewoon omdat we elkaar zo graag zien. En wat voor een cadeautje… Ik ben suuuuperblij met mijn Apple Watch!

favo sportmoment

Friday Favourites

Ik zit al eventjes in een loopdipje. Het kan me niet meer plezieren en ik ben vooral supersnel buiten adem. Na een korte werkdag ga ik met doggy lopen. Ik ontdek dat lopen met de buggy echt een veeeeel grotere belasting is en vind het toch plezieriger dan anders.

favo gezinsmomentje

Friday Favourites

Deze is eigenlijk een tweestrijd. Aan de ene kant fijne foto’s om op terug te kijken, maar aan de andere kant ook triest, want het afscheid van hubby is nooit fijn. Zoals je ziet kan Aline niet echt stilzitten 😉

Wat vond je van de eerste Friday Favourites? Tot volgende week!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *