PINSPIRATION: Foodbucketlist #2

Met Pinterest kun je werkelijk elk dood moment terug opvullen. Is het nu een minuutje of een half uur, Pinterest is always there. Ik ga er niet bewust op zoek naar bepaalde recepten, maar pin alles wat er yummy uitziet op mijn ‘Foodbucklist’ bord. Af en toe bewonder ik dat bord dan eens en met een beetje moed zet ik ook wat benodigdheden op mijn boodschappenlijstje om eens écht aan het werk te gaan. Zelfs van mijn vorige bucketlist maakte ik nog niets klaar, what a shame! Deze receptjes blijven me voorlopig nog achtervolgen…

Bloemkool – gesmolten kaas broodjes

Loopt het water je al in de mond? Ik weet niet eens waar ik dit recept terugvond, maar ik krijg er ongelofelijk veel honger van!

Geroosterde kikkererwten

Een lange tijd geleden probeerde ik al iets dergelijks. Ofwel had ik toen het verkeerde recept, ofwel is dit gewoon gedoemd om te mislukken. Ik vraag me dus serieus af of ze echt krokant worden in de oven. Lijkt me echt de idéale tv-snack mocht het lekker zijn…

gehaktballetjes met rode saus

Hubby heeft een voorliefde voor gehaktballetjes en om een of andere reden begint het me ook wel best te smaken, zeker met een vers sausje! Deze balletjes op het menu van Hello Fresh trokken dan ook mijn aandacht.

zalmtartaar

We gingen een tijdje geleden bij vrienden eten en kregen een zalmtartaar voorgeschoteld. Iets wat wij normaalgezien niet onmiddellijk zouden klaarmaken, maar wel heerlijk lekker. Deze ga ik ook nog maken!

bietenpizza met falafel, feta en avocado

Deze bietenpizza proefde ik op het Adidas Ultraboost event. Echt een topreceptje van Gudrun! De bodems zouden te koop zijn bij AH, maar ik geraakte daar tot nu toe nog niet 🙁

De receptjes vind je terug door op de foto’s te klikken! Yumyum!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *