Friday Favourites #2

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons leven), maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Vanaf nu neem ik je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo babymijlpaal

Aline kruipt thuis nog steeds achteruit, maar doet nu toch al verwoede pogingen om ook vooruit te geraken. De laatste week wil ze zich ook rechttrekken, echt zooo schattig! Ze werd trouwens ook 9 maand, gek hoe snel de tijd gaat! Terwijl ik dit schrijf zit de volgende mijlpaal al in mijn hoofd, Aline kan nu ook suuuperenthousiast zwaaien, maar dat plakt beter op film dan op foto 😉

En nu we dan toch in de babysfeer zijn…

favo budgetproof babyoutfitje

Toegegeven, de kleedjes van Filou & Friends (zie hierboven) zijn soms om op te eten, maar ik stop mijn kind niet elke dag in een outfit van ruim 30 euro. Integendeel, het aandeel kleding in Alines kast dat budgetproof is, is véél hoger. Het merendeel van de kleertjes komt van Hema (maar ook H&M en Zeeman komen regelmatig in huis). Ik kocht er laatst leggings, shortjes en enkele leuke t-shirtjes.

Je hoeft trouwens niet speciaal naar de winkel te crossen. Wist je dat je via internet vaak nog voordeliger uit bent door extra acties van o.a. Hema? Zo zie je maar, mooi hoeft niet altijd duur te zijn…

favo vriendinnendate

Met de grote groep vriendinnen van logopedie (ik heb zo wat twee ‘kliekjes’) proberen we geregeld af te spreken, maar het lukt niet zo vaak allemaal samen. Dit keer waren we heel talrijk en de zon was ook van de partij. Keileuk dat er al twee kindjes zijn en hopelijk nog veel meer in de toekomst, dat wordt gezellig!

favo diner

Mama en papa zijn éindelijk terug van vakantie. Naast het feit dat ze er gewoon altijd zijn, vooral wanneer ik wat hulp kan gebruiken, heb ik de geregelde telefoontjes echt wel gemist! Welcome home! Met een homemade zalmtartaartje, yummy.

favo familiemoment

Broerlief en schoonzus (en meter van Aline) nodigden me uit om samen Vaderdag te vieren. Eerst voelde ik me wat ‘zielig’, maar het werd uiteindelijk een heel fijne dag. Aline was echt superblij, heeft goed geslapen en was ook keibraaf in de auto. Happy mom!

Wat vind je trouwens van de Friday Favourites? Een leuke vervanger voor de diaries?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *