Friday Favourites #3

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Vanaf nu neem ik je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo pakketje

Er kwamen heel wat pakketjes toe deze week, waaronder een extra horlogebandje voor mijn Apple Watch. Het leukste cadeautje van de week is er eigenlijk eentje voor hubby. Voor Vaderdag won ik van Childhome een Nursery bag. Het is een grijze vilten rugzak, supermooi en voorzien van alle nodige opbergzakjes. Vanaf nu gaan wij nog stijlvoller op pad met Aline.

favo etentje

à l'ostendaise

Vorige week vrijdagavond gaf ik Aline even door aan de babysit om zelf te genieten van een topdinertje! Van Toerisme Oostende mocht ik alvast een gerechtje van het culinaire festival A l’Ostendaise, Kom Proeven gaan voorproeven. Locatie? Het beste tafeltje van het terras van Toi Moi et la Mer, in de zon, uit de wind én zicht op zee. Op het menu? Een heerlijk driegangenmenu, inclusief de Inktvis Ceviche, één van de gerechtjes van de 27 chefs. Zie ik je daar? Meer over A l’Ostendaise lees je hier!

favo werkmomentje

Op maandag gaat de klas waar ik naartoe moet na de middag vaak naar het speelplein. De juffrouw was me vergeten dus ik ging ze daar opzoeken. Om niet te veel tijd te verliezen, werd het een logopedie in het mooie weertje!

favo healthyfood

Met nog wat restjes verse en gerookte zalm toverde ik een halve zalmtartaar met véél groentjes en zoete aardappelfrietjes op mijn bord. Supersimpel en me-ga-lekker! Ik krijg er alweer het water van in de mond… De ideale manier om je portie groentjes op te krikken trouwens, het advies dat ik deze week kreeg van Fit Body Coach Jan.

favo ontbijt

Onbewust van welke hitte de dag me nog zou brengen, nam ik woensdagochtend mijn ontbijtje mee naar het terras. Kwark met proteïnepoeder, verse framboosjes en cacao nibs. De perfecte fuel voor de ochtend in een heerlijk ochtendzonnetje. Toen ik ’s avonds thuiskwam, bleef ik wijselijk binnen, ik viel bijna achterover na een hele dag binnenzitten! 32 graden, what?!

Ziezo, alweer heel wat favorietjes deze week. Wat was jouw favoriete momentje?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “Friday Favourites #3

  1. Josie schreef:

    Zo leuk dat je logo kan geven op het speelplein!
    Dat zalmgerechtje ziet er heel lekker uit. Het moet niet altijd ingewikkeld zijn hé, hier is dat ook.
    Bij mij is het ontbijt altijd mijn favo eetmomentje van de dag. Ik kijk daar al naar uit wanneer ik ga slapen, haha 🙂
    Ik kom vanavond naar Oostende met mijn vriend, we gaan gezellig eten bij Histoires d’O!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *