Friday Favourites #4

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Vanaf nu neem ik je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

Favo event

Geen twijfel mogelijk: A l’Ostendaise was opnieuw geweldig! Ik heb weer lekkere dingen geproefd en kan alweer wat restaurants op mijn to-visit lijstje toevoegen. De taco met makreel van (ook Sana member restaurant) Bistro Mathilda was heel verrassend! De dessertjes van Olivier Willems waren overigens ook weer top, maar daar maak ik geen wekelijks uitje van.

favo feestje

Lieve vriendin Hannah werd dinsdag 26 jaar en zaterdag vierden we dat met een suuuupergezellige middag. Een heerlijk dessertbuffet en leuke meidenpraat: de ingrediënten voor mijn favo feestje.

favo foto

Mijn hart smelt wanneer ik deze mooie foto van mijn mama en Aline zie. Ik kàn niet anders dan ze in mijn Friday Favourites met je delen.

favo hello fresh gerechtje

Drie gerechtjes die ik anders nooit zou klaarmaken, maar de bataatpuree met geroosterde aubergine met oude geitenkaas zou ik wel nog op het menu durven zetten. Altijd leuk om eens nieuwe inspiratie op te doen. Thanks Hello Fresh!

favo me-time

Op dinsdag waren heel wat scholen op schoolreis. Het werd dan ook een rustig werkdagje. In mijn middagpauze at ik mijn havermoutje op een bankje en ging ik een cappuccino drinken bij De Familie Jansen. Pure me-time met een koekske en een boekske. Daarna ging ik nog even langs bij Vero Moda om nog een zomers outfitje te scoren (mijn kleerkast is écht waar bijna leeg!).

Wat was jouw favoriete momentje van de week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *