10 kleine gelukjes

Geluk zit soms in de kleine dingen. Ik moest spontaan glimlachen toen ik de 10 doodgewone dingen van Josie’s Little Things las. Sterker nog, de dag daarna kom ik een nummerplaat met ‘ELS’ erin tegen, me stiekem toch afvragend of de bestuurder ‘Els’ heette. Helaas, het was een man… Misschien heette zijn vrouw wel Els? Om maar even te illustreren dat kleine dingen ons kunnen doen glimlachen. Dit is wat mij blij maakt…

  • Het enthousiaste gezicht en gewip van Aline op de arm van de kinderverzorgster wanneer ik haar ophaal in de crèche. Ze is even enthousiast als ik ze ernaartoe breng, maar het maakt me zo blij dat ze ook nog enthousiast is om mij terug te zien! Als ze daarbij nog eens hardop lacht dan smelt ik echt helemaal.
  • Een boekske (magazine dus) nemen en het van kop tot staart uitlezen, op mijn gemak, in de zetel. Tegenwoordig checken we veel sneller onze smartphone of er nog wat nieuws te zien valt op Instagram of Facebook. Voor je het weet ben je een halfuur aan het scrollen.
  • Langer slapen dan 6u30, dat is zelfs een groot geluk in plaats van een klein geluk, haha! Aline was in het begin een lange slaper, maar daar is toch al een hele tijd verandering in gekomen.
  • Afspreken met vriendinnen en op het einde beseffen dat je nog helemaal niet uitgepraat bent. That’s what real friendship is!
  • Een lekker ontbijt. Mocht ik één maaltijd op een dag moeten kiezen om de hele dag door te eten, ik twijfel niet en kies voor mijn ontbijt! Yoghurt met fruit, havermoutje of een boterham met choco, yummy!
  • Bijna verhuizen! Ik krijg kriebels bij het idee dat we éindelijk alles kunnen gaan inpakken en ons leven perfect georganiseerd in ons nieuwe stekje kunnen beginnen. Hoe vaak ik nu op zoek ga naar iets, het niet vind en denk “’t zal wel uitkomen met de verhuis”. Let’s hope so, haha!

  • Te voet naar de winkel gaan, of gewoon een simpele wandeling maken met de buggy. De buitenlucht kan zoooo deugd doen, ik word gek van een hele dag binnenzitten!
  • Lieve reacties krijgen van mensen die mijn blog lezen. Ik weet dat het vaak een drempel is om te reageren, maar als schrijver is het oooo zo leuk!
  • Mooie bloemetjes in huis, het maakt je huis direct veel huiselijker en geeft een leuk kleurtje aan ons basic interieur.

  • Beseffen dat ik het zo goed heb. We zijn nu ruim 7,5 jaar samen, bijna 2 jaar getrouwd, hebben bijna 1 jaar een wolk van een dochter en zijn nog steeds zo verliefd op elkaar. Daarnaast hebben we ook een familie waar we àltijd op kunnen rekenen en die ons onvoorwaardelijk graag ziet.

Ik moet opletten dat ik niet voorbij de tien ga, er zijn zoveel kleine dingen die me gelukkig maken… NOG meer gelukjes vind je hier.

Wat maakt jou instant gelukkig? Laat je me het eens weten, I’m dying to know, echt waar!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Een gedachte over “10 kleine gelukjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *