Friday Favourites #5

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Vanaf nu neem ik je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo workout

Laat ons beginnen met de favoriete workout van deze week, hoewel het er eigenlijk twee zijn, maar dat lees je hier wat verder. Op maandag stond de eerste beach bootcamp gepland. Ik had de nacht ervoor amper geslapen door de kuren van Aline (bleek het een vijfde tandje te zijn). De workout was daardoor éxtra zwaar, dat zie je wel aan mijn gezicht haha.

favo workbreak

In het schooljaar ging ik op dinsdag vaak langs bij Oode en ook vandaag heb ik even tijd over. Ik had het idee om even langs de winkels te lopen, maar ik was mijn portemonnee vergeten. Gelukkig kon ik bij Oode met Payconiq betalen!

favo snack

Gezien ik probeer te letten op wat ik allemaal binnenspeel moet ik wat creatief zijn wat tussendoortjes betreft. Anders ga ik snel naar een ijsje grijpen 😉 Ik at deze week rijstwafels met light verse kaas (à la Philadelphia) en aardbeitjes. Yummy!

favo apero

Op woensdag stond een date met lieve logopedievriendin Sanne gepland. Normaalgezien zien we elkaar niet veel gezien ze in Mechelen woont, maar door werk op Q Beach House konden we toch een date plannen! We namen onze apero op Q Beach en dineerden bij Tex Mex. Zo lang geleden, maar die frietjes hebben me echt kéihard gesmaakt.

favo date

Eens een niet zo usual date, maar een fit date met Hannah. We hebben kéihard afgezien, liters gezweet en terwijl (maar vooral achteraf) veel gepraat. Heerlijk zo’n middagje…

Wat was jouw favoriete momentje van de week? Tell me!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Een gedachte over “Friday Favourites #5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *