Friday Favourites #6

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo werkdag

Of ik het wel een werkdag kan noemen is iets anders, maar het ging over werk dus, JA, werkdag! Ik had woensdag een nieuw clientje en daarna planden we een teammeeting. Met z’n drie gingen we naar Ora in Oostende. We renden door de regen naar het kleine, gezellige zaakje vlakbij het drukste kruispunt van Oostende. Ik nam de Oreo latte en mijn collegaatjes gingen voor een latte en een espresso met een croissantje. Van een leuke teammeeting gesproken!

favo koffie

Om in de koffiemood te blijven nog een ander lekker koffietje. Donderdag sprak ik met mijn liefste logopedievriendinnetjes af in Brugge. We kuierden wat rond, lunchten bij nieuw plekje Margritt en gingen voor onze afternoonkoffie langs bij de pop-up van Madam Bakster. De cappuccino met homemade amandelmelk was echt heerlijk! Ik nam er de Basiel caramelpecanbar bij. Als je van zoet houdt een aanradertje.Je vindt de pop-up nog tot 23 juli in de Sint-Jacobsstraat.

favo workout

Ik val in herhaling met vorige week, maar de beach challenge was opnieuw mijn favo workout. Ik blijf het kut vinden (excuse my words) al dat zand, maar het maakt het sporten wel extra pittig. Dat afgewisseld met mijn Fit Body Training zorgt voor een superleuke workoutweek.

favo snelle lunch

Ik had heel wat snelle lunches deze week, waaronder een toast met rauwe en gerookte zalm. Dé snelste lunch was deze toast met avocado en een spiegeleitje, yummy!

favo mamatijd

Aline is niet van de gemakkelijkste de laatste dagen, maar zondagochtend was ze alvast in een goeie mood. Ik nam dan ook enkele leuke fotootjes met dochtertjelief.

favo healthy fastfood

Vriendinnetje Giverny maakte vorige week vrijdag superlekkere pizza met broccolibodem! Het receptje komt volgens mij hiervandaan

Ziezo, opmerkelijk veel eten en drank in mijn favo favourites deze week, oopsie! Wat was jouw favoriete moment van de week?

 

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “Friday Favourites #6

  1. Josie schreef:

    Een goeie tip, zo’n toast met avocado en een eitje. Zo makkelijk! Zo zie je maar dat je het niet altijd ingewikkeld hoeft te maken hé 🙂
    Fijn weekend, hopelijk met een brave Aline… Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *