Hiep, hiep, hoera, het is mijn verjaardag!

26 kaarsjes mag ik op deze mooie dag uitblazen. Nog steeds besef ik nog niet goed dat ik op deze jonge leeftijd getrouwd ben met de liefde van mijn leven én mama ben van ons allergrootste schatje. Gek eigenlijk hoe het leven zo loopt… Daarnaast ben ik heel blij met deze 26ste verjaardag, ik was de 25 een beetje beu. Ja, ik word graag een jaartje ouder! De 30 is nog steeds veraf, dus ik maak me nog geen zorgen over dat ouder worden. Dit is waarom:

1. Ondanks manlief op mijn verjaardag in die 7 zomers wellicht meer niet dan wel is thuisgeweest, heb ik steeds een fijne verjaardag gehad. Daar zorgen vrienden en familie àltijd voor. Niet dat een verjaardag de belangrijkste dag van het jaar is, maar die dag alleen doorbrengen zou me toch niet zo goed bevallen denk ik. Ook al heb ik Alinetje nu rond me heen, zoveel heeft ze helaas nog niet te vertellen. Vandaag ga ik dan ook bij broer, schoonzus en de kiddies op bezoek!

2. Dat is dan ook meteen het voordeel van verjaren in de vakantie én zelfstandig zijn. Ik plan mijn verlof zelf in en toevallig was dit jaar de crèche ook gesloten. Dus dat was een extra reden voor een dagje (weekje) thuis. Op mijn verjaardag werk ik dus NIET!

3. Ik beschouw een jaartje ouder als een jaartje meer volwassen. De tijd dat mensen me vroegen wat ik studeerde, lijkt nu eindelijk wat voorbij te gaan. Ik hààt het als mensen dat vragen, terwijl ik  ondertussen al bijna 5 jaar aan het werk ben. Oké, dit jaar hebben ze dat niet gevraagd, maar vorig jaar dus écht nog wel hoor… Zie ik er dan zo fris en fruitig uit?

4. Willen of niet, bij verjaren hoort altijd een hapje en een drankje. Vorig jaar verwende broerlief me met dit ontbijtje en ging ik ’s middags lunchen met vriendinnen. Ik ben benieuwd wat het vandaag wordt. Stay tuned! Ik gok dat vandaag wel een aandeel krijgt in mijn Friday Favourites.

5. Het lijkt wel met uitsterven bedreigd, maar toch zijn de welgemeende verjaardagsberichtjes een fijn extraatje. Facebook ruimt de meer persoonlijke berichtjes steeds vaker uit de weg, maar diegenen die toch de moeite doen om er een iéts originelere boodschap van te maken, blijven natuurlijk wel hangen.

Verjaar jij nog graag? Indien ja, wat vind je het àllerleukste aan verjaren?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

3 gedachten over “Hiep, hiep, hoera, het is mijn verjaardag!

  1. Haydée schreef:

    Gefeliciteerd! Ik vind het ook niet leuk als mensen vragen wat ik studeer, dus dat begrijp ik volledig! Alleen, aan de universiteit als onderzoeker werken help niet echt om de mensen te doen inzien dat ik dus écht werk, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *