Friday Favourites #7

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo lunchdate

Lunch met mijn liefste vriendinnetje Sanne en de leukste baby van 2017 (aka mijn metekindje). We gingen vorige vrijdag langs bij Eethuis Mint in Jabbeke. Een insane grote caesarsalad en als afsluiter een latte macchiato zorgden voor een goed gevuld buikje.

favo feestje

Zondag vierde ik mijn pre-birthday met enkele vriendinnen. Het werd een uitgebreide apero met lots of girlstalk. Just how I like it. Het was uiteindelijk zo gezellig, dat ik zelfs een foto vergat te nemen. Deze Brabantia voorraadbussen waren mijn cadeautje, dat zal suuuupergoed gebruikt worden in het nieuwe huis!

favo feestdag

Woensdag natuuuuurlijk! Ik blies 26 kaarsjes uit en spendeerde de dag in Gent met de liefste nichtjes van de wereld (en hun mama en papa natuurlijk).

favo dag van de week

Eerst heette de voorgaande favourite ‘favo dag van de week’. Tot ik besefte dat dat so-wie-so donderdag is. Hubby’s back home! Dat blijft mijn favo dag all-time. We hadden nog geen tijd voor een family-reunited foto, maar deze dag mocht écht niet in mijn favourites ontbreken.

favo sleutel

Haha may sound weird, maar zaterdag mocht ik de sleutel van ons nieuwe huis éindelijk ophalen. Nog wat schilderwerkjes, veel inpakwerk en binnen een grote week is het zover! We’re moving!

Wat was jouw favoriete moment van de week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *