Friday Favourites #8

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo restaurant

Vrijdagavond gingen we met enkele vrienden eten bij Tex Mex in Oostende. Toen Aline nog niet geboren was, gingen we er bijna elke maand. Je kunt er suuuuperlekkere Mexicaanse tapas eten en de rekening op het einde valt reuzemee. Natuurlijk staan er ook allemaal Mexicaanse gerechten op de kaart, maar ik kies meestal voor een seafood trio of een lekkere burger. Vooral voor de superkrokante frietjes kies ik meestal geen pasta (hoewel die ook heel lekker is!).

favo me-time

Vrijdag moesten we naar een huwelijksreceptie met aansluitend ons dinertje. Aline sliep dus weer bij nonkel Tycho en tante Sanne (when friends become family, you know). Mama en papa kunnen op het gemak uitslapen. We genieten ook nog van een badje en een rustige ochtend vooraleer we haar gaan ophalen.

favo familietijd

Op zondag gingen we met de hele familie ontbijten in het Andromeda Hotel. Intussen is het bijna een traditie wanneer er iets te vieren valt. Superleuk dat we de steeds groeiende familie nog goed samenkrijgen op de gepaste momenten 🙂

favo laat-verjaardagscadeautje

Van mijn lieve zus en schoonbroer kreeg ik die zondag mijn verjaardagscadeautje. Een superleuke zwarte handtas van b’Elle Accessoires in Kalmthout. Met een cadeautje van daar kunnen ze altijd scoren. Je kan trouwens ook gewoon online shoppen 😉

favo qualitytime

Tussen het duizend keer weg en weer rijden naar ons nieuwe huis namen we woensdag ook even pauze met ons gezinnetje. We gingen na Alines middagdutje naar de Panorama Zomerbar in de Grote Post. Een lekker wijntje voor meneer en een koffietje en een kaastaartje (om te delen) voor mevrouw.

favo sportmoment

Maandag ging ik op het strand sporten, woensdag kreeg ik hubby mee naar de gewone bootcamp. ’t Was alweer een knallertje van een workout, onze armpjes hebben het gevoeld de dag nadien. Dat met een verhuis in het verschiet, oeps!

Wat was jouw favoriete moment van de week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *