Friday Favourites #9

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo speelgoed

Vorig jaar kreeg ik van de vriendinnen een waardebon voor de webshop Bliss Concept Store. Ik vond een hele tijd lang niet direct iets wat ik écht graag wou, maar met de verhuis in het vooruitzicht bestelde ik uiteindelijk deze superleuke houten speelgoedkar van Ooh Noo. Aline kan er nu nog nét in met gestrekte beentjes, maar het is ook gewoon een leuke speelgoedstorage voor in de woonkamer.

favo dag

Zaterdag werd een extreem drukke dag, maar het is eindelijk gelukt, we zijn verhuisd! We zijn suuuuperblij met ons nieuw en ruimer stekje. Meer foto’s komen er wellicht wel eens aan, maar voor nu show ik alvast eens onze living.

favo new home cadeautjes

Iets minder wind erbij was aangenaam geweest, maar gisteren aten we met enkele best friends mosseltjes met frietjes. Yumyum! Ze brachten supermooie bloemetjes, een grote snijplank met superleuk bijpassend bloempotje én een selfmade hoedje voor Aline mee. Feeling blessed met zo’n lieve vriendinnetjes.

favo ochtendmoment

Op een dag deze week, kwam Aline na haar ochtendflesje superdicht tegen me aan liggen. Echt knuffel-knuffel, zo leuk!

favo koffiebreak

Woensdag gingen we met z’n drietjes langs bij hubby z’n oma, of granny eigenlijk. We aten een lekkere wafel met een koffietje erbij. Altijd leuk om te zien hoe blij ze is als we op bezoek komen.

Wat was jouw favoriete moment van de week? Laat het me zeker weten in de comments, want op dit moment breng ik een dagje en nachtje door in het ziekenhuis door een schildklieroperatie. Ik kan wel wat leuke momentjes gebruiken!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Een gedachte over “Friday Favourites #9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *