Happy Monday! Een late Friday Favourites #10

Ik nam een weekje blogrust, maar mijn Friday Favourites kon ik niet zomaar laten voorbijgaan. De publicatie liet even op zich wachten, dus bij deze wens ik jullie een Happy Monday!

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo wandeling

Vorige week zondag was mijn eerste ochtendje terug thuis na de operatie en ik voelde me vrij goed. We maakten een kleine wandeling in de buurt. Heel fijn met de opkomende zon.

favo ontbijt

Ik ontbijt de laatste twee maand zo goed als altijd met kwark met herbalife voedingsshake. Die ochtend had ik zin in iets meer en deed ik er een goeie schep Cruesli bij.

favo girlsdate

We proberen geregeld met de vriendinnen van logopedie af te spreken. In de zomer durft dat wel eens vaker zijn, zoals onze last minute date om Tines verjaardag te vieren. Dat deden we in stijl op Bar|rage in Aalter.

Favo mijlpaal

Mevrouwtje Cloet werd elf maanden. Niet te geloven dat we bijna een eenjarige in huis hebben!

favo lunchspot

 

Ik blogde al met veel enthousiasme over Sanseveria Bagelsalon in Brugge, maar ben nu nog veeeeel blijer! Vanaf nu kan je heerlijke bagels, drankjes én dessertjes verorberen in Oostende!

Je vindt Sanseveria in de Wittenonnenstraat, vlakbij de Grote Post en op een boogscheut van de winkels. Open op zondag!

favo koffie

Niet de beste koffie van het land, maar wel een superleuk begin van de ochtend. Ikea was nog niet open toen we toekwamen en we hoorden afroepen dat er gratis koffie te verkrijgen was in het restaurant. Did someone say ‘gratis’ en ‘koffie’? We snelden ons naar boven en bedienden onszelf. We zaten nog maar neer en de gratis koffiekopjes verdwenen al achter de schermen, just in time!

Hoe was jouw week? See you soon!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “Happy Monday! Een late Friday Favourites #10

 1. Josie schreef:

  Oh Aline is volgende maand al jarig, spannend! Toch wel speciaal die eerste verjaardag.
  Ik ben nog nooit in Sanseveria geweest, shame on me!!! Ik kom graag in Oostende dus misschien spring ik er binnenkort wel eens binnen. Merci voor de tip alleszins.
  Xxx

  • Heleen schreef:

   Echt heeeeel gek dat het al bijna een jaar geleden is! Jammergenoeg is papa niet thuis op haar eerste verjaardag, maar we vieren het al eind augustus! Zeker eens langsgaan in Oostende! Would be happy to join 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *