Friday Favourites #11

Je bent er misschien nog niet aan toegekomen om de Friday Favourites van maandag (oeps) te lezen en hier ben ik alweer met een nieuwe reeks favo’s. Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo tripje

Hoewel het een verkort tripje werd doordat Aline nog niet echt kon wennen aan het caravanleven, zijn we toch blij dat we er even tussenuit geweest zijn. We maakten er ondanks het minder goede weer in de Franse Ardennen toch een fijn gezinsweekendje van!

favo ochtendworkout

Na bijna twee weken niet sporten, voelde ik het kriebelen. Ik trok mijn loopschoenen aan en geraakte aan twee kilometer. Gek hoe snel je lichaam went aan ‘niet sporten’. Ik werd opnieuw wel even herinnerd aan hoe lastig het is om te lopen met een kinderwagen aan de hand. Toch was ik nadien blij dat ik het nog eens gedaan had. Twee dagen later ging ik opnieuw en ik deed er nog een kilometertje bij. Beetje bij beetje!

favo bbq

Door onze vervroegde terugkeer konden we nog de vriendenbarbecue meepikken die we anders hadden moeten missen. Het werd een supergezellige apero, BBQ met als afsluiter een vuurtje in de vuurkorf. Bedankt aan onze superlieve last-minute babysitters die er àltijd voor ons zijn!

favo lunch

Na een ochtendje op ons gemak (kinderloos) wakkerworden stonden er nog wat klusjes op het programma. De Ikeakast die we kochten moest nog zijn plaatsje in onze slaapkamer krijgen dus samen staken we die in elkaar. Na het zware werk maakte ik homemade pizza klaar, perfecte lunch!

favo middag

Terwijl papa in de tuin aan het werken was, speelde ik met Aline buiten. Ze is zoveel meer in haar nopjes buiten dan binnen! Al moeten we haar wel flink in de gaten hebben of ze klimt de glijbaan helemaal naar boven, klein konijntje! Geef toe, ze is stiekem toch wel cute met het hoedje dat lieve vriendinnetje Giverny voor haar maakte?

Wat was jouw favoriete momentje van de week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Een gedachte over “Friday Favourites #11

  1. Josie schreef:

    Die pizza ziet er heelijk uit!
    Fijn dat jullie er toch even uit geweest zijn. De eerste keer op vakantie met een baby is sowieso wennen hé, en al zeker op een camping. Maar reken maar dat Aline er ook veel deugd van gehad heeft!
    Fijn weekend xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *