Friday Favourites #12

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

FAVO FEESTJE

Zaterdagavond vierden we met heel wat vrienden onze housewarming. Ons huis was al snel opgewarmd en met de ramen open maakten we er een superleuke avond van. Nog eens suuuuperbedankt aan iedereen die ons huis nog meer een thuis hielp maken.

FAVO ONTBIJT

The day after vierden we met een lekkere boterkoek/pistolet van Bakkerij Devriendt in Oudenburg, sowieso de beste bakker in de buurt. Wij doen dat zelden zo naar de bakker gaan, maar met een logé hadden we een mooi excuus.

FAVO FAMILIEMOMENT

Zondag vierden we de komst van kleine Jakob, het kindje van mijn neef. We kregen een leuke Instaxfoto mee naar huis én namen ook even de tijd voor een nieuwe viergeslachtfoto.

FAVO NIEUWE WEBSHOP

Maandag lanceerde Lori haar webshop Paperie. Ik heb dringend een nieuwe pennenzak nodig, maar de ‘Look like a girl, work like a boss’ is al uitverkocht. Nu begin ik toch te twijfelen… Wat denk jij? Je vindt er ook leuke kaartjes, geschenkverpakkingen en lots of stationary! Go take a look…

FAVO ZONNIGE DAG

Mijn papa en hubby werkten een middagje in de tuin. Het was warm genoeg om éindelijk eens Aline haar zwembadje uit te testen. Lang zal ze er wellicht niet inkunnen, maar de eerste keer was alvast een groot succes!

FAVO DATENIGHT

Hubby en ik gingen nog eens op date, want hij moet ons alweer bijna verlaten voor 6 weken. We aperitiefden op Q Beach House en aten daarna suuuuperlekker bij De Kleine Garnaal.

FAVO WORKOUT

Veel favorietjes deze week! Ik eindig met mijn favoriete workoutje. Ik ben eindelijk terug begonnen met mijn Fit Body Training app. Hoog tijd om terug een energieke mommy te worden. Ik sloot mijn Beach Workout af met een Bosu training. Echt leuk (en hard) trainen met die Bosu!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Een gedachte over “Friday Favourites #12

  1. fieke schreef:

    Hihi, Juliette heeft hetzelfde zwempak. Leuk hé!
    Bij Paperie Shop ga ik ook nog wel eens snuisteren, zo veel leuke dingen! Jammer dat ik een paar maanden geleden nog maar een nieuwe pennenzak gekocht heb…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *