Friday Favourites #13

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo strandmoment

Zaterdag gingen we voor Alines peter supporteren op de Ostend Fire Games. Net zoals vorig jaar werden ze eerste! Daar moet Alines blije gezichtje ook voor iets tussen zitten 😉

favo feestje

We organiseerden al een prebirthdayparty voor onze kleine meid. Hubby is op de échte dag al aan de andere kant van de wereld, dus vandaar het vervroegd vieren. Aline kreeg superleuke cadeautjes en wij genoten van de lekkere dessertjes en het leuke samenzijn.

favo diner

Voor hubby vertrok genoten we van de avondzon op ons terras. Heel simpel, nothing fancy, gewoon ons drietjes.

favo knutselprojectje

Ik ben totaaaaaal geen crea bea. Toch kreeg ik het in mijn hoofd om eens zo’n cavafles met Ferrero Rochers te bekleden zodat je een mooie ananas bekomt. Eerst en vooral: bijna geen enkele winkel verkoopt Ferrero Rochers buiten de feestperiode! Bij Kruidvat vond ik er uiteindelijk toch en mijn projectje kon beginnen. Na heel wat gepruts is het me uiteindelijk min of meer gelukt. Niet de mooiste ananas van de wereld, maar ik was best trots toen ik donderdagmorgen het cadeautje aan de kinderverzorgsters kon overhandigen. Aline begint namelijk maandag aan een nieuw hoofdstuk bij de onthaalouders om de hoek.

favo wandeling

Wanneer hubby net vertrekt, val ik meestal in een gat. Van weken vol plannen blijft er plots heel veel vrije tijd over. Te veel tijd voor gemis dus. Donderdagmiddag genoot ik daarom van een stevige wandeling met Boy.

favo bestelling

Vorige week kon je in mijn Friday Favourites kennis maken met de nieuwe webshop Paperie. Ziehier de leukste pennenzak van de wereld! Hier ga ik echt kéihard mee werken 🙂

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

4 gedachten over “Friday Favourites #13

 1. Josie schreef:

  Supertoffe spulletjes van bij Paperie! Ik ga ook eens kijken… al vrees ik dat het gevaarlijk is voor m’n portemonnee 😉
  Wow die ananas is negatof! Ik ben ook totaal geen creamama, herkenbaar 🙂
  Hopelijk valt het gemis van je hubby een beetje mee, virtuele dikke knuffel!

  • Heleen schreef:

   Ja ewel, ik heb het dan ook zedelijk bij twee kaartjes en een pennenzak gehouden bij Paperie!
   Die ananas vond ik ook echt leuk, heb er al mooiere versies van gezien, maar toch best trots op m’n werk. Nu zit ik alweer met de handen in het haar voor Alines eerste verjaardag bij de onthaalmoeder volgende week haha!
   Dankjewel voor de dikke knuffel, de eerste en laatste weken zijn altijd de moeilijkste 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *