Friday Favourites #14

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen Ć lles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo familytime

Het was een rustige week op familievlak šŸ˜‰ Hubby van huis en na het feestje van Aline stond er niet onmiddellijk iets gepland. Ik was dan ook heel happy toen mama en papa me een bezoekje brachten. Toen oma in de stoel zat, palmde Aline gewoon (helemaal alleen) de andere in… We hebben een klimmertje in huis.

favo afternoon(s)

Cheers to (new) friends! Een weekend dat volledig leeg was, werd opgevuld met leuke vriendinnendates. Op zaterdag een koffietje met new friend Inge (die ik leerde kennen op bootcamp) en op zondag een pannekoekje en een frisje met mommy-to-be Colette.

favo meeting

Het schooljaar is begonnen dus nu moet ik terug iĆ©tsje harder aan het werk. Op dinsdagochtend na een afspraak bij een directie drink ik met m’n lieve teamie Line nog een koffietje. Ideaal om onze werkdag te beginnen Ć©n even onze agenda’s af te stemmen. We spreken trouwens af bij Oode!

favo aankopen

Voor kleertjes voor Aline ga ik het liefst naar Zara of JBC. Ik vul online duizend winkelmandjes, maar ga uiteindelijk toch liever naar de winkel om te kijken of het zeker wel het juiste maatje zou zijn. Om dan nog twintig keer te twijfelen. Ik kocht bij JBC dit supercute plissƩkleedje en donzig truitje.

favo healthyfood

Twee avonden deze week nestelde ik me op ons tapijtje met mijn avondeten op de salontafel. Aline wil na een volle dag opvang liever mama’s aandacht dan kijken hoe ze aan het koken is. Het diner wordt dan ook uitgesteld tot ze in bed ligt. Alle chance dat dat tussen 19u en 19u30 is. Dit bordje met gerookte zalm, avocado en een eitje stond twee keer op het menu, yummy!

favo run

Deze week trok ik drie keer mijn loopschoenen aan, waarvan eentje met buggy. Nu we verhuisd zijn, begint het terug wat te kriebelen. Hoewel ik nog steeds het gevoel heb dat ik mezelf moet vooruit slepen (ook zonder buggy). Ik maakte onder andere een run rond het dorp en liep langs het water. Supermooie omgeving, check!

Wat was jouw favoriete momentje deze week?

 

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *