#MODEinOOSTENDE – hier moe(s)t je zijn!

Je hebt zo van die drukke weekendjes, waarbij je batterijen nog platter gelopen zijn dan ze al waren. Het vooruitzicht naar maandag doet een beetje pijn. Een druk, maar leuk weekend was het, met een fijn (dubbel)bezoek aan MODE in Oostende. Die mode blijft trouwens gewoon hangen, dus ik laat je graag even weten waar je op je volgend tripje naar de zee naartoe moet!

#modeinoostende

Hubby vond dat het maar eens tijd was om eens iets voor mezelf te kopen. Ik ga regelmatig wel eens langs de winkels, maar uit gemak kom ik elke keer met iets voor Aline thuis in plaats van voor mezelf. Van al dat passen, krijg ik het altijd te warm en dan kan ik geen beslissingen nemen haha. Ik zag dan ook al even uit naar mijn shoppingtripje. Pluspunt was dat het net #MODEinOOSTENDE was dit weekend, met leuke extraatjes en kortingen in verschillende winkels.

Ik startte de ochtend bij Lily. Met een strak budget (we moeten ook niet overdrijven hé) besluit ik een superleuk kleedje niet te passen, spijtig, maar ik wil niet ‘blut’ zijn na 1 aankoop. Lily is een prachtige winkel, maar voor mij helaas niet altijd binnen mijn budget (kies ik er natuurlijk ook het duurste uit hé). Trouwens, ik heb nog iets te bekennen: op zaterdag passeerde ik al langs Zeb en scoorde ik een mantel voor 50 euro, check!

Dus, mijn tripje gaat verder langs Ferm (blousje 1), Vero Moda (blousje 2) en eindigt bij Esprit (trui 1, blousje 3 en kleedje 1). Ik blijf er echter ietsje langer dan gepland, want ik stuit op een proeverijtjestafel waar Julie de lekkerste hapjes laat proeven. Ik geraak nieuwsgierig naar de vegan gerechtjes en blijf wat hangen. Na wat gebabbel en wat geblader, besluit ik dat ik haar tweede boek moet kopen. Het eerste boek komt dan wel op mijn kerstlijstje.

Een klein beetje meer centjes dan mijn budget later, ben ik toch heel wat nieuwe kledingsstukken (en een boek) rijker. Ik rond nog af met een broodje bij Boulangerie Paul en een nutty coffee bij Baristas. Happy mommy!

slapen in oostende

Shoppingtripje gepland, babysit geregeld en dan zie je plots een wedstrijd langskomen van Toerisme Oostende. Of ik een nachtje op hotel wil doorbrengen? Heel graag, ’t is een poging waard. Ja hoor, vrijdagmiddag krijg ik een berichtje dat ik de winnaar ben. Een snel sms’je naar een vriendin geeft me zo’n uur later het verlossende antwoord dat ik niet alleen op hotel moet slapen haha. Dat heb je natuurlijk met een man die in het buitenland zit…

Met een kleine trolley checken we rond 21u in in Hotel Bero. We droppen snel ons gerief op de kamer en genieten nog een uurtje van het zwembad en de wellness. Nog een uurtje girlstalk in bed en we gaan voldaan slapen, zo leuk eens uit huis slapen! We slapen niet echt als een roos, maar aan het heerlijke bed zal het niet gelegen hebben. We schuiven aan voor een iets te rijkelijk ontbijtje en ons bezoekje aan Oostende zit er alweer op. Zoek jij ook een slaapplekje in Oostende, denk dan zeker eens aan Hotel Bero! Pal in het centrum trouwens…

Kom jij wel eens in Oostende? Waar ga jij dan graag heen?

Bron foto Visit Oostende

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Een gedachte over “#MODEinOOSTENDE – hier moe(s)t je zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *