Friday Favourites #16

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo lunch

Vorige week vrijdag ging ik ’s ochtends sporten en ik besloot mijn stukje lunchpauze voor het werk goed te besteden en een bagel te bestellen bij Sanseveria. De Ruby bagel met geitenkaas, spek en appel is echt mijn big favourite. Spijtig dat ze niet zo gezond is, of ik maakte er een wekelijkse gewoonte van!

favo me-time

Zoals je misschien al las, vond hubby het tijd voor wat welverdiende shoppingtime. Het werd een supertoffe dag met leuke aankopen én een ontmoeting met Rawfood Chef Julie!

favo ontdekking

Zondag ontdekte ik bij Murnifood in Antwerpen deze suuuuperlekkere avocado falafel sweet potato burger. Het broodje werd vervangen door avocado, hoe slim en yummy is dat zeg! De rest van de kaart zag er trouwens ooooverheerlijk uit. Spijtig dat het niet bij de deur is 🙂

favo familiemoment

Aline was in het begin een beetje bang van Boy, de laatste tijd gaan we eerder naar het tegenovergestelde daarvan. Ze ontdekt nog een beetje, maar gaat plots razendsnel naar hem toe. We zaten even in de gang na het thuiskomen en Aline was helemaal in de ban van Boy en zijn likjes. Zo schattig!

favo breakfast

Intussen weet je wel dat het ontbijt belangrijk is en dat het zowat mijn favo maaltijd van de dag is? De reden daarvan zijn al deze potjes. Sinds ik dit als ontbijt gebruik, voel ik me pakken energieker en lig ik ’s avonds om 20u niet steendood in de zetel  (maar kan ik deze blogpost nog typen haha). Favo breakfast found! Mocht je ook nieuwsgierig zijn, stuur me dan zeker een berichtje!

Wat was jouw favoriete momentje deze week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “Friday Favourites #16

 1. Josie schreef:

  Murnifood! Daar wil ik al zo lang eens naartoe maar inderdaad, ’t is niet bij de deur hé. De volgende keer dat ik in A’pen ben ga ik er zeker lunchen.
  Julie haar recepten zijn lekker hé! Ik ben een grote fan.
  Fijne week!

  • Heleen schreef:

   Nee idd, wij gaan ook niet elke week naar Antwerpen 😉 Eigenlijk eerder zelden zelfs, maar met vriendinnen over het hele land, moeten we af en toe eens afwisselen van locatie.
   Ik heb nu al 1 iets klaargemaakt uit het boek, namelijk de rainbowsushi en dat was echt een voltreffer! More to come 🙂 Jij ook een fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *