2 jaar getrouwd met de liefste man van de wereld

Het mag wel eens melig worden hé? Hoewel ik gisteren nog maar net mijn ode aan de alleenstaande moeder publiceerde, ga ik alweer ‘die kant’ op. Het is nu eenmaal een lastige periode. Nog ruim 2,5 weken te gaan tot hubby terug thuis is en het lijkt echt tergend traag te gaan dit keer. Misschien zit de bliksemsnelle ontwikkeling van dochterlief daar voor iets tussen, maar ook de periode van het jaar doet zijn duit in het zakje. We vieren vandaag namelijk onze tweede huwelijksverjaardag.

wanneer zijn wij nu weer getrouwd?

Het is eigenlijk een moeilijk geval, die trouwdatum van ons. Officieel trouwden we op 25 september, maar die aangelegenheid in het gemeentehuis was nu niet het meest romantische en emotionele moment van mijn leven. In ons hart zijn we pas op 26 september getrouwd, nu dus al twee jaar geleden.

Ik vind het spijtig dat we die laatste dag overigens niet op camera vastgelegd hebben. Vooral onze zelf ineengestoken ceremonie was veruit het zaligste moment van het hele weekend. Met hulp van vrienden en familie genoten we van teksten en liedjes waarbij zo goed als niemand het drooghield. Nu ja, aan de andere kant ook een geluk, want mocht ik die video nu bekijken, dan heb ik tien pakken zakdoeken nodig om de avond door te komen. De herinneringen aan die dag zijn eigenlijk al levendig genoeg om tranen met tuiten te huilen.

De geloften van manlief waren gigantisch lang, maar ik denk dat ik ze zo opnieuw zou kunnen opzeggen. Het is geen man van veel emotionele woorden, maar de woorden die ik toen gehoord heb, zijn er voor de rest van ons leven. Dat hij al zijn emoties op tafel zou leggen, voor zoveel mensen, had ik niet verwacht. Ongetwijfeld dus de mooiste herinnering ooit.

Lieve hubby, als je dit leest, ik mis je!!!

hoe vier je dat zo’n huwelijksverjaardag?

Ewel euh, vorig jaar verwelkomden we onze kleine lieve schat kort voor onze trouwdag. Het mocht ons er echter niet van weerhouden om dochterlief al een allereerste keer uit handen te geven. Het werd een etentje met zijn twee, maar met hoofdonderwerp ‘hoe zou het met Aline zijn?’. Tot zo ver de eerste huwelijksverjaardag.

Wel het wordt er niet beter op… Dit jaar vieren we met een telefoontje naar de andere kant van de wereld. Helaas pindakaas, het is en blijft een keuze deze situatie, maar op sommige momenten vervloek ik dat wel eens. Gelukkig zijn er dan mijn lieve ouders en schoonouders om het leed wat te verzachten. Vandaag wordt het een etentje met z’n vijven. Wij vieren onze huwelijksverjaardag volgende maand gewoon nog eens!

Ben jij getrouwd of wil je graag trouwen? Tell me your story!

 

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

3 gedachten over “2 jaar getrouwd met de liefste man van de wereld

  1. liese schreef:

    Amaai, wel jammer dat je het alleen moet vieren! Wij zijn ook getrouwd, 7 jaar geleden. Voor het smartphonetijdperk dus, helaas. Was een bloedhete dag (35graden) , ’s nachts koelde het af naar zo’n 28 graden denk ik, dus er werd wel wat gedronken 😀 Mooie foto met dat hart!!!

  2. fieke schreef:

    Proficiat! Het moet inderdaad wel raar zijn om deze dag alleen door te brengen. Je had wel een prachtige jurk aan, wauw!
    Hier al dik drie jaar getrouwd, en het blijft toch echt een speciale dag. Onlangs trouwde mijn schoonbroer, en werden we even terug gekatapulteerd naar onze dag. Herinneringen voor altijd. Ik kijk stiekem wel uit naar de dag dat J. mijn jurk wil zien en passen, hihi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *