Friday Favourites #17

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo wandeling

Op een zonnige morgen maakten we een zalige wandeling door de buurt. In de namiddag gingen we ook nog naar het speelplein. Pure qualitytime!

favo diner

Ik kijk ’s avonds wanneer Aline haar melkje drinkt meestal naar Open Keuken met Sandra Bekkari. Ze maakte even geleden dit vogelnestje met pesto en mozzarella klaar, yum!

favo run

Op zaterdag liep ik de Ostend Night Run, samen met mijn zussie en nog heel wat andere loopmama’s. We werden namelijk uitgenodigd door Karin van Mom Runs The City. Duizend lichtjes op de strekdam, even afzien in het zand, paraderen langs de Visserskaai, rennen door de Sint-Petrus & Pauluskerk, flaneren door de winkelstraten, zen worden in de Japanse tuin en recht naar de eindmeet via de dijk! Het spreekt voor zich dat alle foto’s helemaal mislukt zijn haha, het was gewoon genieten (en ook wel een beetje afzien gezien ik nooit meer dan 5 kilometer liep sinds december 2015).

favo vegan meal

Op het Mode in Oostende weekend kocht ik het boek van Rawfood Chef Julie en ik ging onmiddellijk naar de winkel om sushivellen. Deze vegan rainbow sushi met wortel-hazelnootpaté is echt yummy!

favo memory

Maandag waren we officieel 2 jaar getrouwd, maar in ons hart vieren we onze huwelijksverjaardag op dinsdag. Dat was namelijk de dag van onze ceremonie met alle vrienden en familie. Meer lees je hier.

favo snelle lunch

Met de inspiratie die ik opdeed uit Easy Vegan met Julie maakte ik woensdag een snelle lunch klaar. Het moest oorspronkelijk een wrap zijn, maar als lunch was dit net perfect. Quinoa met mango, avocado, kerstomaatjes, lente-ui en peterselie. Je hebt zelfs geen dressing meer nodig!

Wat was jouw favoriete momentje deze week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *