Friday Favourites #18

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo runningdate

Als je nog niet las hoe leuk mijn loopje met Karin van Mom runs the City was, dan moet je dat NU direct hier lezen. Wel terugkomen hé 😉 Zowel de Ostend Night Run van twee weken terug en dit loopje doen me terug meer zin krijgen in het lopen, joepie!

favo ontbijt

Hier ben ik alweer met mijn eten, màg gewoon niet ontbreken in de Friday Favourites. Ik maakte laatst een chocolate chia pudding klaar, echt o-ver-heer-lijk.

favo challenge

Dat megalekkere ontbijtje van hierboven, kadert in onze 30 day challenge. Een kéileuke challenge met tonnen inspiratie en motivatie om gezonder én sowieso gelukkiger door het leven te gaan. Wat is er nu leuker dan je enthousiasme, workouts, eten en receptjes te delen met anderen?

favo levering

Wiehoew, éindelijk werd onze Opsmuk tafel geleverd. Nog even met wat minder stoelen dan voorzien, omdat het keukeneiland nog niet geleverd werd (en ik dus een stoel nodig heb in de keuken). Het eindresultaat zie je wel ergens in november langskomen! Spannend…

favo ochtendmomentje

Aline kwam piepen toen ik haar boterhammetje aan het smeren was. Ze is toch echt om op te eten hé…

favo me-time

De kapper dat is nu eens volop me-time. Op mijn vrije vrijdagnamiddag liet ik mijn haar nog eens soigneren. De leuke babbels zijn bij Coiffure Elegance inbegrepen in de prijs. Altijd zo zalig die geur van vers geknipt haar én ik zou wel duizend foto’s kunnen nemen haha. Selfie-time!

Wat was jouw favoriete momentje deze week?

Bron: foto’s Mom Runs the City

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “Friday Favourites #18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *