Friday Favourites #19

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo familytime

Zaterdag was mijn lieve zusje jarig. Ik steek het niet onder stoelen of banken dat ik het niet fantastisch vindt dat ze aan de andere kant van België woont, maar met veel plezier reed ik naar daar. Ik ben graag bij mijn familie, ook al is het soms best vermoeiend met intussen vier kleine kindjes. We eten ’s middags spaghetti en bij de koffie eten we (natuurlijk) taart. Tegen een uur of vijf ga ik terug huiswaarts, Aline blijft de hele rit wakker, maar is superflink, hiep hiep hoera voor dochterlief!

favo wandeling

Op zondag ga ik met mijn schoonmama en de hondjes een wandeling maken in de buurt. Aline deed ’s ochtends al een grote dut, dus we nemen ze mee in de trekrugzak. Het eerste halfuur vindt ze fantastisch, daarna wordt ze toch een beetje moe.

favo workout

Zonder twijfel mijn zwaarste workout ever (mijn benen hebben het gevoeld tot ruim twee dagen nadien), maar zo leuk! Samen met een zalig team werken we een bikkelharde workout af en ook Aline is mee om te supporteren. Wil je trouwens een specifiek kijkje in mijn ‘fit life’, dan kan je terecht op mijn nieuwe Instagram account!

favo nieuws

Ik heb gewoon een kinderwagen gewonnen! Hoe te gek is dat zeg, haha! In de ogen van anderen lijkt het alsof ik superveel win, maar ik kan me het laatste niet eens nog herinneren, dus zoveel kan het niet zijn? Deze prijs vind ik echt wel héél fijn, ook al moeten we er een ritje van ruim 5 uur heen en terug voor maken.

all-time favo moment

Even een speciaal titeltje, voor het àllerfijnste moment van de week: hubby is thuis!

Wat was jouw favoriete momentje deze week?

En voor ik afsluit: Happy birthday liefste mamaatje!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *