Workout waar je wil met Fit Body Training

Nog nooit van Fit Body Training gehoord? Lees dan eerst dit, en dan ook nog dit. Foei aan mezelf dat ik na die vier weken niets meer van me laten horen heb. Na vier maanden ben ik namelijk nog steeds meeeeega back on track! Ik gebruik nu de producten van Herbalife (waar ik overigens superblij mee ben) én neem mijn appje nog steeds mee naar de fitness. Of het nu in de fitness is of thuis, met de Fit Body Training app doe je je workout namelijk helemaal waar het jou goed uitkomt!


Leggings: Sweatability

fit body training workouts

Ondertussen heb ik zowat elke workout uit de app in de beentjes en begon ik al wat creatief te zijn en workouts te combineren. Wanneer je steeds dezelfde workout doet, geraakt je lichaam gewoon aan de beweging en loop je het risico dat je minder effect krijgt van je training. Echt op mijn honger zitten, deed ik niet met de app. Ik combineerde zelf workouts en gaf bij ‘activiteiten’ vaak in dat ik met een Bosu ball wou trainen. Onmiddellijk krijg je een resem aan oefeningen die je met dat materiaal kunt doen, handig!

Toch is het wel gemakkelijk als iemand anders voor jou een workout opstelt, hoef je niet na te denken én heb je geen achtergrondkennis nodig. Een mailtje naar Fit Body Coach Jan en ik kreeg al snel een leuk antwoord terug: nieuwe workouts op komst! Ik opende gisteren de app en vanaf nu is de 28 days 4 min HIIT workout beschikbaar. 4 minuten High Intensity Interval Trainingen voor 28 dagen lang!

Je denkt misschien, 4 minuten? Da’s wel heel weinig! Ik beloof je dat je de effecten ervan zal merken. Meer weten over die korte trainingen? Lees dan hier even verder.

Wil je al eens proeven van de workouts? Let’s go!

de voedingstracker

Over de voedingstracker kon je al lezen in mijn vorige artikel. Deze gebruik ik nu niet meer dagelijks, want intussen weet ik wel ongeveer wat ik binnenheb. Op een cheatdag durf ik wel eens spieken of ik mijn boekje niet extreem te buiten aan het gaan ben. Maar hey, cheaten is treaten!

mijn progress?

De combinatie van gezonde voeding en een actieve levensstijl zorgt sowieso voor resultaten. Ik ben geen tien kilo kwijt, dat zou net iets te veel zijn, maar ik weeg terug minder dan voor ik zwanger was, zit beter in mijn vel, voel me energieker en heb meer spiermassa. Ik voel me ook gewoon sterker, oefeningen kosten me minder moeite (en spierpijn).

Wil jij ook graag energieker en fitter in je vel zitten? Stuur me dan gerust een mailtje of vul deze korte vragenlijst eventjes in!  Fit Body Training uitproberen? Dat doe je hier!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *