Friday Favourites #20

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo date

Via Jong Keukengeweld reserveerde ik een tafeltje voor lunch bij Bistro L.E.S.S. in Brugge. We aten ons buikje lekker rond met 6 superlekkere tapas en toen moesten we nog aan het hoofdgerecht en het dessert beginnen. Ik liet zelfs een stukje van de superlekkere miso kip liggen om mijn dessert er nog bij te krijgen. Resultaat? KO in de zetel midden in de namiddag, maar: superlekker gegeten en zalige qualitytime met hubby!

En oh ja, naast het lekkere eten is de sfeer er gewoon heerlijk relaxed en het personeel supervriendelijk!

favo run

Ik heb de loopkriebel nu echt wel terug te pakken. Het hoeft geen drie keer per week te zijn, maar ik probeer toch minstens één (en liever twee) keer mijn loopschoenen aan te trekken. Op een zonnige morgen ging ik er met Boy op uit. Mijn schoonmama gaf me al een suggestie voor een iets langere route in de buurt en ik nam me voor die route te volgen. Al snel had ik de vibe te pakken en bij de vooropgestelde 7 km deed ik nog een kilometertje bij. Ik klok af op 8 kilometer, joepie!

favo ontbijt

Ik ruilde mijn shakeontbijtje deze week eens in voor yoghurt met aardbeitjes en een maaltijdreep met chocolade in stukjes. Yummyyum!

favo easy dinner

Voor mij mega-easy, want hubby maakte het klaar, maar dit is een gemakkelijk dinertje voor niet-keukenprins(ess)en. Gegrilde biefstuk, broccolipuree en rucolasla.

favo foto

We (lees: hubby) installeerden een nieuwe parlofoon en Aline lonkte naar de oude die nog niet opgeruimd was. Draadje afknippen en een nieuw speelgoedje was geïntroduceerd. Wanneer we ‘hallo’ zeggen houdt Aline altijd hetgeen ze vastheeft aan haar oor zoals een telefoon, maar nu heeft ze een échte telefoon. Keischattig toch?

Wat was jouw favoriete momentje deze week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

4 gedachten over “Friday Favourites #20

 1. Josie schreef:

  Dat chocoladetaartje van bij L.E.S.S. ziet er megalekker uit!
  Super voor jou dat je de smaak van het lopen weer helemaal te pakken hebt en ervan geniet. Doet zoveel deugd hé!
  Fijn weekend x

  • Heleen schreef:

   Dat was het ook, blij dat ik nog een gaatje gespaard had 😉 Inderdaad, een loopje maakt mijn hoofd echt leeg (of vol met blogideeën haha) en doet superveel deugd! Jullie ook een fijn weekend xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *