Friday Favourites #21

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo Fooddate

Soep & Zoet stond al even op mijn to visit lijstje. Een date met vriendinnen uit die buurt, moést dan ook daar doorgaan. Samen met Julie deelde ik drie ‘sharing is caring’ gerechtjes. De avocadobowl, brunchwafel en wentelteefjes waren overheerlijk, met de wafel op kop!

favo ochtendworkout

Fit mommy Bo lanceerde haar Saturday Workout at home twee weken geleden. Part 1 moest ik missen, maar bij part 2 stond ik mee te jumpen in de living. Supertof, alleen, maar toch in groep, gewoon van thuis! Geef gerust een seintje als je mee wil doen!

favo Prijs

Zoals je hier al kon lezen, won ik de nieuwe Maxi Cosi kinderwagen. Woensdag gingen we die ophalen in Nederland. Een stevig ritje, maar de mooie prijs was dat helemaal waard! Wij zijn vooral superbenieuwd of hij even lekker in het bos, op het strand en tijdens het hardlopen gaat als onze oude Mountain Buggy… To be tested!

favo pakketje

Ik zag al ruim een week uit naar dit pakketje van Carrefour en eindelijk was het daar. Ik moet me er nog in verdiepen, maar ik dénk dat dat bullet journaling wel iets voor mij zal zijn. Mijn agenda is een rommeltje en mijn to do lijstjes geraken kwijt… Tijd voor vernieuwing!

Handig weetje: bij alle Carrefour Drive bestellingen tussen 23/10 en 16/12 worden de bullet journal tips meegegeven, dus ook jij kunt binnenkort aan het werk met je bullet journal! Extra handig weetje: ik vertel je volgende week wat meer over de Bullet Journal, stay tuned.

favo Snel diner

Op mijn sportdag heb ik weinig tijd voor het avondmaal. Het werd deze week Bulgur met gebakken kalkoenblokjes, mango, avocado en tomaat, yummy!

Favo wishlist item

Eerder voor Alines wishlist, maar deze sneakertjes van Funky Monkey webshop zijn toch za-lig?

Wat was jouw favoriete momentje deze week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *