Over de Mom Blog Awards en mamabloggers

Een mamablogger zou ik mezelf niet durven noemen. Hoewel, ik ben een mama en een blogger… maar ik blog niet consequent over het ‘mama zijn’, hoewel dat wel gewoon is wat ik ben. Hmm, nu maak ik het ingewikkeld? Soit, misschien ben ik dan een beetje een mamablogger. Zaterdag stapte ik in de auto met Karin van Mom Runs The City en wat later schoof Delphine van Failing to be Superwoman op de achterbank. Op naar de Mom Blog Awards…

hit the road

In de auto tetterden we er alvast op los, ons afvragend wat we mochten verwachten. Die ‘mamabloggers’ dat leek ons namelijk een wereldje apart, we voelden ons niet écht mamablogger. Bij het aankomen (waar ook mijn zussie ons opwachtte) zagen we al mensen naar buiten lopen met goodiebags. Terwijl we ons afvroegen of het werkelijk zo saai was, werd onze vraag snel beantwoord bij het ‘inchecken’. Maar liefst drié goodiebags kwamen ons tegemoet. Net zoals alle andere slimme mommies gingen wij die tasjes dus even in de auto droppen om daarna langs de leuke standjes te lopen.

leuke merken en spannende awards

Ik ging als een gek op in het opzetten en in elkaar plooien van het Aeromoov reisbedje. Had ik vooraf geweten dat dat dingetje zo snel en gemakkelijk te gebruiken is, had ik dat vast op de babylijst gezet. Toekomstige mama’s en papa’s, jullie zijn bij deze gewaarschuwd! Je kon dat dingetje namelijk ook winnen, maar mijn enthousiasme alleen was helaas niet goed (snel) genoeg. Verder deden we ook een babbeltje bij S&R (van de zwembaden) en Bamix (een keizotte mixer). Dat allemaal onder het genot van een suuuperlekkere gin tonic met Mom Gin.

Op naar de essentie van de avond: de awards. Ik was genomineerd in de categorie Instagram en lifestyle. Met een prijs ging ik niet naar huis, maar de avond zelf was al meer dan genoeg! Ik spendeerde deze superleuke mom-night met Karin, Delphine, mijn zus, lieve vriendin Charlotte , en Katrien van Marie Cadie. Leuke babbels met een lekker drankje en hapje erbij, dé topingrediënten van de avond.

mom blogs

Blogs volgen is (sinds ik mama werd) soms wat moeilijk, maar ik deed die avond wel enkele leuke ontdekkingen, los van de winnaars trouwens, die vind je hier terug.

  • Anna is Anders – niet onmiddellijk de blog die ik anders zou lezen, maar het verhaal achter de blog maakte me nieuwsgierig. Een aanrader voor ouders met (en zonder) een kindje dat anders is.
  • Leuke Wereld – eigenlijk een keibekende mamablog, maar ik ging er tot de awards nog niet lezen. Hier blijf ik graag even hangen!
  • Marie Cadie – zo’n knappe mama, met superleuke schrijfsels, haar stijl doet me zo denken aan (blogvriendin ‘till the end) Charlotte van Hoge Hakken en Snottebellen. Ik mag maar hopen dat ik er binnen tien jaar ook nog zo fabulous uitzie als die twee…
  • Thuisblijfmama Sofie van Mama ABC doet hier haar verhaal over haar keuze om thuis te blijven voor haar kinderen. Ik ben evengoed van mening dat een thuisblijfmama niet minderwaardig is, want eerlijk waar, ik weet niet als ik het zou kunnen 😉

Bedankt lieve medebloggers en Mama Expert voor de organisatie! Als je het zotte idee krijgt om volgend jaar nieuwe awards te organiseren: I’ll be back!

Lees jij wel eens een mamablog? Daarvoor hoef je zelf trouwens ook geen mama te zijn hoor! 

Sharing is caring!

5 gedachten over “Over de Mom Blog Awards en mamabloggers

  1. fieke schreef:

    Zo leuk! Sinds ik zelf mama ben lees ik meer mamablogs (of blogs waar er geschreven wordt over kinderen en zo). Mijn eigen blog heeft ook een mama-kantje gekregen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *