Friday Favourites #22

Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo mom’s night out

Dat de Mom Blog Awards een leuke en inspirerende avond was, dat lees je gewoon lekker hier!

favo ontbijt

De morning after mijn night out maakte ik superlekkere Herbalife pannenkoekjes klaar. Om te watertanden, niet waar? 🙂

favo vriendinnendate

Met een vriendinnengroep die best al uitgebreid is, lukt het vaak niet meer om met iedereen samen af te spreken. Stefanie’s verjaardag was hét moment om een leuke vriendinnendate te plannen. Histoires d’O organiseerde net terug een Sharing is Caring avond en het eten was weer fingerlicking (en het gezelschap natuurlijk ook!). Mijn oprechte excuses voor de belabberde foto’s, maar de lighting is er niet zo fotoproof.

favo mijlpaal

Aline stapt! Momenteel nog een klein beetje als iemand die net een hele fles wijn achterover kegelde, maar hey, alle begin is moeilijk!

favo vooruitzicht

Noteer alvast zaterdag 25 november in je agenda. Maak kennis met skincareproductjes, gooi je beentjes los in een leuke danceworkout, daag jezelf uit tijdens een heavy bootcamp én beloon jezelf achteraf met heerlijke gezonde treats! Wie zie ik daar?

Wat was jouw favoriete momentje deze week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “Friday Favourites #22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *