Klaar voor de leukste en gezondste dag van het jaar?

Kruip jij ook wel eens om 20u in bed omdat het kaarsje opgebrand is? Moet jij ook wel eens een kwartier snoozen voor je uit je bed geraakt? Heb je het gevoel dat die persoon aan de andere kant van de spiegel er nog niet helemaal uitziet zoals je zou willen? Tot enkele maanden geleden was dat zowat de omschrijving van ‘Heleen’. Dankzij een gezondere levensstijl en een superleuke groep mensen rol ik ’s ochtends gemakkelijker uit bed, heb ik ’s avonds nog energie voor tien én voel ik me een fitte mama en vrouw. The good news is: jij kan ook van deze levensstijl proeven, op de Healthy Lifestyle Day!

gezonde levensstijl

Ik hoor je al denken: jij leeft toch supergezond, waarom heb je daar een shake en andere mensen voor nodig? Wel I’ll tell you… Mijn ontbijt bestond vroeger uit yoghurt en fruit. Ik zag er weinig graten in, maar nu ik terug kijk, at ik eigenlijk te weinig en kreeg ik niet alle voedingsstoffen binnen die ik nodig had om de dag door te komen. Gevolg? Middagdipjes (zowat de hele dag door) en ’s avonds uitgeblust in de zetel ploffen.

Ik maakte een paar supersimpele aanpassingen en ga elke maandag (weer of geen weer) sporten met een toffe groep mensen. Resultaat? Mijn energielevel blijft nu de hele dag constant én ik voel me niet meer schuldig na een weekendje met net iets te veel aperootjes en etentjes.

Klinkt het te mooi om waar te zijn? I promise you, dat is het écht niet.

healthy lifestyle day

Om ook andere mensen te laten kennismaken met deze levensstijl organiseren we met enkele coaches de Healthy Lifestyle Day. 25 november kun je in Bredene heel wat ideetjes opdoen voor een gezondere en blijere levensstijl. Ben je al nieuwsgierig? Dit staat op het programma:

  • 15u SKINCARE – Huidverzorging workshop, want ook je huidje verdient het om goed verzorgd te worden!
  • 16u FITDANCE – Leuke dance workout, omdat dansen je blij maakt!
  • 17u BOOTCAMP – Kracht & conditie workout, om echt voldaan naar huis te gaan
  • 18u TASTE & Info – Kom op krachten na de workouts en proef van healthy lekkers!

Natuurlijk ben je welkom om aan te sluiten wanneer je wil!

Kan je je niet vrijmaken op 25 november, maar ben je toch nieuwsgierig? Vul dan even dit in, of stuur me een berichtje.

Wie zie ik daar?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *