Friday Favourites #23

Back in blogland na een korte pauze wegens computerproblemen en familietijd. Op Instagram kan je zo goed als dagelijks meekijken in mijn (en ons) leven, maar wellicht wil niet iedereen àlles weten en alles volgen. Ik neem je mee in de hoogtepunten van de week in de Friday Favourites, kijk je mee?

favo date

Vorige week vrijdag was onze datenight. Hubby z’n vertrek naar Singapore stond voor de deur, dus maakten we graag nog even tijd voor elkaar. We gingen eerst eten bij Mommy’s Bastards, gingen daarna naar ‘Het Tweede Gelaat’ kijken (aanrader trouwens) en daarna nog eentje drinken. We kunnen er weer tegenaan voor zes weken…

favo nieuws

Zaterdagochtend, na een leuke datenight, merk ik een gemiste oproep van Tycho (hubby van zwangere vriendin Sanne) op mijn gsm… Een gemiste oproep om 7u15 ’s ochtends. Onmiddellijk gaan enkele gedachten door mijn hoofd: of er is iets misgelopen (want de uitgerekende datum was nog niet echt aan de orde) OF meneertje kon gewoon niet meer wachten. Geen reden tot paniek, want het verlossende antwoord aan de andere kant van de lijn was: je bent metie geworden! Hoeraaaaa, ik zie kleine Lion nu al onvoorwaardelijk graag. Hij sterkt nog eventjes aan in de couveuse, maar er wordt zo goed voor hem gezorgd!

favo workout

Keihard afgezien, pijnlijke armen én een superworkoutpartner maken van mijn zondagmorgenworkout met het team mijn favo workout. Dankzij lieve Naomi ging ik door, ook al had ik liever opgegeven.

favo baksel

Het was lang geleden zo eens ‘healthy baking’, maar het kriebelde en ik stak de oven aan. 30 minuutjes later geurt de keuken naar een lekkere (en gezonde) chocoladecake. Nomnomnom!

favo familiefoto

We brachten in het weekend twee bezoekjes aan de kraamafdeling voor Lion en z’n lieve mama en papa. Aline begint nu echt goed te stappen, dus we laten haar dat ook zoveel mogelijk doen. We kwamen nonkel Tycho tegen in de gang, met als resultaat deze leuke foto.

favo lunch

Elke lunch die je niet zelf moet maken, smaakt goed toch? 😉 Deze easy gezonde lunch van fitfriend Naomi smaakte superlekker, en nog meer dankzij het gezelschap natuurlijk!

Wat was jouw favoriete momentje deze week?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

2 gedachten over “Friday Favourites #23

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *