New places in O-town: voor kidz, bagellovers en bastards

De laatste maand is Oostende weer enkel nieuwe plekjes rijker. Naast een (naar het schijnt) supermooi winterpark, zijn er drie nieuwe plekjes die een bezoekje waard zijn. Ga shoppen voor de kids bij Kidz, pik een bagel mee bij Sanseveria Bagelsalon en neem je apero of diner bij Mommy’s Bastards.

kidz oostende


Foto links: Nicolas Salvatore Photography

Als je de voorbije tien jaar ooit eens Rituals Oostende binnenstapte, werd je ongetwijfeld ooit al begroet door de meest stralende glimlach van de hele winkelstraat. Jessica vond het na tien jaar tijd voor een eigen shop en met Kidz Oostende werd haar droom werkelijkheid. Met een extreem warme ontvangst, mooie kledij en accessoires van Tommy Hilfiger (en binnenkort ook Scotch & Soda) vind je bij Kidz zeker een leuk cadeautje of dé outfit voor de kinderen.  Ik werd helemaal verliefd op het bontjasje, maar helaas (of gelukkig voor hubby) is het nog wat te groot voor Aline. Ik zou hier zomaar eventjes wekelijks binnenstappen, alleen al voor een babbeltje met de vrouw des huizes.

sanseveria bagelsalon oostende

Na een succesvolle eerste ‘salon’ in Brugge, nestel je je nu in het gezellige decor van Sanseveria in Oostende. Van ontbijtbagels, tot stevige lunchbagels met of zonder dessertje. Hier blijf je terugkomen! Mijn all-time favo is Ruby, met gesmolten brie, gebakken spek walnoten en appeltjes. Het water loopt me alweer in de mond…

mommy’s bastards

Van lunch tot apero en diner, deze nieuwe hotspot heeft geen kaart van hier tot in Tokio, maar er is écht voor elk wat wils. Ik spotte zelfs een alcoholvrije gin op het menu! De hapjes werden al goedgekeurd en ook ons hamburgertje mocht er best wel zijn. Toch raad ik deze new place vooral aan voor een gezellige apero met vrienden en lekkere en originele hapjes.

Ging jij al langs? Welke plaatsjes voeg jij toe aan je to-visit-lijstje voor je volgende bezoekje aan Oostende?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *