BOOTCAMP baby, ook in de winter!

Je zag het wellicht al eens langskomen, mijn laatste nieuwe hobby: bootcamp! Ik citeer even onze vriend Wikipedia:

Een bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groeptrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt.

Spierversterkend: check! Team: dubbelcheck! Meer kracht en uithouding: check! Intens: check! Bootcamp is gewoon de max en dit is waarom…

why bootcamp

  • De groep is zoooo motiverend. Een training die ik nooit alleen zou volhouden, gaat in groep véél vlotter!
  • Weer of geen weer, zin of geen zin, dankzij de leuke groepssfeer ga je toch sporten! Een vaste afspraak zorgt ervoor dat je er minder snel vanonderuit muist.
  • Ik ben in die paar maanden echt veel sterker geworden. De dag (neem maar drie dagen eigenlijk) na mijn eerste bootcamp voelde ik elk spiertje in mijn lichaam (maar vooral in mijn billen), nu kan mijn lichaam tien keer meer.
  • Hoewel het een  vrij intensieve training is, train je toch gewoon op je eigen niveau. Al geef je toch dat extra tikkeltje meer, gewoon omdat je het eigenlijk wel kan…
  • Ik ga elke week sporten ook wanneer het een hondenweer is!

outdoor bootcamp in de winter?

Ojawel! Onze bootcamps gaan lekker door in de winter. Dankzij mijn nieuw outfitje van Decathlon blijf ik ook in de winter lekker warm! Na een lange online zoektocht ging ik voor een T-shirt met lange mouwen, een lichte hoodie, een regenjasje, een warme legging én waterdichte handschoenen. Verschillende merken bieden ook winteroutfits aan, maar dan betaal je voor één stuk wat ik – voor alles wat ik net opnoemde – in totaal neertelde. Mocht het gras niet nat geweest zijn, had ik zelfs zonder jasje nog warm genoeg (maar ik hou het toch liever ook droog).

Waar wacht je nog op? Je vindt ons op maandag in Bredene, Oudenburg, Zandvoorde en Eernegem. Op woensdag moet je in Oostende zijn, op donderdag in Blankenberge of Middelkerke! Stuur gerust een berichtje als je meer info wil!

Kom jij ook eens mee bootcampen? Laat het me zeker weten!

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *