Bye bye 2017!

Na het lezen van de 12 van 2017 van Josefien kreeg ik ook wel zin in een jaaroverzichtje! Dit was 2017 ten huize Happy Healthy Home!

januari

De maand januari was ons eerste maandje met z’n tweetjes. Daddy moest terug aan het werk en wij vulden onze maand met veel winterse wandelingetjes. Mommy – daughter qualitytime.

februari

In februari mocht ik dankzij allerliefste vriendinnetje Sofie aanwezig zijn op het Adidas Ultraboost Event. Ik had helemaaaaal nog geen loopconditie opgebouwd maar ik ben er toch maar mooi geraakt en het was een superleuke dag! Good memories…

maart

De lente komt eraan en ik krijg sportkriebels. Ik maak kennis met Yasmine van Sweatability. De Jilla legging is nog steeds mijn absolute favo!

april

Amai, wat een mooi weer was het in april! Dan nog eens superveel mooie foto’s ook. De nichtjes met Aline, papa terug thuis eind april, … Ik moet moeite doen om één favo foto uit te kiezen. Waar ik enorm van kan genieten zo once in a while is een kaasplank. Bij het terugzien van deze foto moest ik toch wel serieus watertanden, dus deze wordt het dan maar… Mmmmmm.

mei

Rome

De maand mei is een easy one. We gingen voor de eerste keer enkele nachtjes weg zonder ons kleine meisje. Pure qualitytime in Rome! Er volgden nog veel andere zonnige momentjes, waaronder Alines eerste keer op het strand. Oh sorry, ik deel dat er ook nog bij hoor! #proudmommy

juni

Friday Favourites

Het leukste moment van juni is ook alweer een gemakkelijke! Het dinertje met onze lieve poepies begon al met de vraag of ik meter wou worden van poepie #3. Dat werd een volmondige ja! Intussen is kleine Lion al bijna anderhalve maand oud, time flies.

juli

In juli namen we een big step in ons nieuwe leven. Alé, ’t is te zeggen, de biggest step was het kopen van ons nieuwe huis, maar nu is de verhuis er ook éindelijk aangekomen. Ik vierde ook mijn verjaardag, maar again, te veel leuke momenten om uit te kiezen!

augustus

Alweer een maand vol zonnige foto’s. We eindigden de maand met Alines vervroegde eerste verjaardagsfeestje. Twee families samen zien glunderen en feest vieren, dat is gewoon za-lig.

september

In september leer ik Karin van Mom Runs the City kennen. Samen verkennen we mijn nieuwe hometown al lopend. Het verslag daarvan lees je hier.

oktober

Mijn bezoekje aan Soep & Zoet ga ik niet snel vergeten. Spijtig (of gelukkig) dat het even rijden is…

november

Ons familieweekend was ook weer een toppertje. Gezellig druk, maar pure familyqualitytime!

december

Ik leerde afgelopen jaar heel wat leuke nieuwe mensen kennen, waaronder deze fantastische bende. De verschillende kerstfeestjes deze maand maakten veel gemis goed in december. Maar nu zie ik toch heel hard uit naar januari…

Oh god, intussen is mijn hart echt gesmolten aan mooie foto’s van Aline en ons gezinnetje in het algemeen. Wat een mooi jaar was dat alweer. Helaas is 2017 niet voor iedereen goed geweest. Mijn enige wens is dan ook een gelukkig 2018 voor iedereen, maar in het bijzonder voor de mensen bij wie 2017 iets minder gelukkige momenten telde.

Sharing is caring!

3 gedachten over “Bye bye 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *