Terugblik: dit was JANUARI

Geef het maar toe, je kijkt graag eens mee in andermans leven… De cijfertjes liegen er niet om. Mijn terugblikken op de week of op leuke gebeurtenissen zijn altijd het meest gelezen. Het is intussen februari en het bloggen heeft even stilgelegen, dus ik maak graag even tijd voor een terugblik op januari. Kijk je mee? Dit was januari!

Stiekem was het op het moment van deze foto nog 31 december, maar ik wil maar zeggen dat ik de maand goed ingezet heb met mijn lieve vrienden, metekindje Lion en Aline.

Jammer maar helaas, hubby mocht de feestdagen weer niet thuis meemaken. Kort erna kwam hij wel naar huis en we genoten van megaqualitytime!

Mijn nieuwe uitdaging gaat hard en dat heb ik te danken aan deze twee fantastische mensen. Ik behaalde in december een nieuw level en mag de maand januari afsluiten met stapje 1 op weg naar het volgende.

In onze januarichallenge stonden onder andere deze lekkere receptjes op het menu:

We vierden ook nog Kerst…

Onze dochter kan wel lachen hoor 😉

Ook de verjaardag van neefje Jim werd uitgebreid gevierd.

De vriendinnengroep begint te groeien, intussen al drie kleine lieve schatjes erbij!

Op vrijdagnamiddag werk ik niet, dus is het hubbtijd!

Ook Aline denkt al aan haar toekomst…

Het sporten staat op een laag pitje, maar ik plande onder andere deze stevige workout in én ging voor het eerst (sinds veel te lang) terug lopen.

Ontbijten is mijn ding, dat wist je wel al. Dus met véééél liefde (en een beetje honger) kijk ik terug op dit heerlijke brunchbuffet met enkele topwijfies.

Bedankt januari, op naar de volgende maand!

Hoe was jouw maand? Wat is het hoogtepunt uit jouw terugblik?

Misschien vind je dit ook interessant?

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *