Contact

Heb je een prangende vraag? Of zin in een leuke babbel?

Ben je op zoek naar een enthousiaste blogger om een review te schrijven over je product of dienst? (dat past bij mijn blog uiteraard!)

Zie je andere leuke mogelijkheden om met mij samen te werken?

Ik ben nieuwsgierig, dus stuur gerust een mailtje naar hello@happyhealthyhome.be of vul onderstaand formulier in. Tot snel!

2 gedachten over “Contact

  1. Sofie schreef:

    Hoi Heleen, ik keek al af en toe met veel verbazing naar je website. Hoe doe je dat toch? Telkens maar een lekkere gezonde maaltijd op tafel toveren, sporten en altijd met de glimlach door de dag. Niet dat ik zo’n pessimist ben, zeker niet 🙂 Ik slaag er alleen niet in om langer dan een week gezond te leven. Ik kan soms enkele dagen heel gezond leven ( dan ben ik zoooo trots op mezelf) maar dan ken ik weer een moment van zwakte waardoor ik precies de hele dag verpest. Dan begin ik met een chocolaatje en een uur later zijn we 2 cakejes, een halve doos kookjes en een zakje chips verder. Ik heb mezelf dan helemaal niet meer onder controle. Eating all the way! Om daarna te beseffen dat je volledig fout bezig bent en nauwelijks nog een avondmaal naar binnen krijgt! 🙂 Zucht! Respect voor je wilskracht! Toevallig geen tips om dat te krijgen? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *