Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de website van Happy Healthy Home. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met onderstaande informatie.

Alle artikels op happyhealthyhome.be zijn zelf geschreven, foto’s zijn zelf gefotografeerd, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om zonder de toestemming van Happy Healthy Home (Heleen) gebruik te maken van de geplaatste inhoud. Informatie van mijn blog mag worden gebruikt indien er gebruik wordt gemaakt van een duidelijke link naar www.happyhealthyhome of met mijn persoonlijke toestemming. Stuur daarvoor gerust een e-mailtje naar heleen@happyfoodandmovingfeet.be.

In mijn artikels wordt soms reclame gemaakt voor bepaalde producten of diensten. Ik word hier (meestal) niet voor betaald, soms krijg ik iets toegestuurd, maar ik koop ook zelf vaak nieuwe producten die ik interessant vind om met je te delen. Wanneer een review of een artikel tot stand gekomen is in samenwerking met een bedrijf dan kun je dat steeds onderaan de blogpost terugvinden. Wanneer ik niet tevreden ben over een artikel dan ga je dat ook eerlijk in mijn post terugvinden of ik schrijf er gewoon niet over. Simple as that… Je kunt hier dan ook steeds mijn eerlijke mening terugvinden, geen verkoopspraatjes.

Daarnaast ben ik ook lid van enkele websites die het mogelijk maken om een centje bij te verdienen met geplaatste links, bijvoorbeeld het partnerprogramma van Bol.com. Als jij op de link van deze webshop klikt en dat product aankoopt, dan krijg ik er een percentje van je aankoop bij. Je betaalt in geen geval meer voor het product dan op de ‘normale’ website van de aanbieder. In ruil wil ik je duizendmaal bedanken!

De informatie die je op Happy Healthy Home vindt, is overigens niet bedoeld als vervanging van diensten of informatie van opgeleide (medische) professionals en/of zorgverlenende instanties. Het is aan te raden om met vragen, klachten of symptomen naar een arts of andere zorgprofessional te stappen.

De artikelen op deze blog worden met de grootste zorg samengesteld. Het kan toch steeds mogelijk zijn dat artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van happyhealthyhome.be kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Nog vragen? Neem gerust contact op!